Unde mergem în acest weekend?

De Nicoleta Galeteanu pe

Cred că şi tu ai senzaţia că atmosfera sărbătorilor ne invadează tot mai mult firescul cotidian. Magazinele de pe bulevard şi-au împodobit vitrinele, colindele se cumpără din nou…
 …iar oamenii se gândesc deja unde petrec Crăciunul.

Dar până la ultima petrecere din an mai este timp suficient pentru distracţie, party-uri, concerte şi petreceri incitante. Aşa că am selectat pentru tine cele mai interesante evenimente, găzduite de cluburile din Bucureşti, garnisite pentru toate gusturile şi mixate în cele mai diverse ritmuri.

Viva Music Nigh. „Trăieşte o noapte muzicală” alături de scoţienii de la Simple Minds, care vor fi pentru prima dată la Bucureşti, vineri, 20 noiembrie. Una dintre cele mai îndrăgite trupe din anii ’90, trupa va concentra în Studio Martin, cu ocazia turneului de promovare al noului lor album „Graffiti Soul”, lansat în 2009, Graffiti Soul a urcat rapid în topul muzical european. Cu un sound inconfundabil pop-rock, cei pasionaţi de muzica Simple Minds vor putea asculta atât hit-urile internaţionale care i-au facut celebri, cât şi materiale de pe noul album.

Tot vineri, nu uita de concertul Eve „will blow ya mind„, din Turabo Society Club, cântăreaţa fiind pentru prima dată în România.

Dacă te-ai decis totuşi să petreci noaptea de vineri între fete, clubul Plach Friends and Coffeee plănuieşte Girl Night Out, cu shoturi gratis şi bufet „feminin”.

Pentru că se apropie Luna cadourilor„, Club Pat organizează pentru tine petrecearea „Fete de 1 Milion de euro”, care promite  demonstraţii de bodypainting şi multă distracţie.

Sfarşitul de săptămâna se prelungeşte cu o seară cu parfum de Havana şi piano bar„, pe care Cafepedia a plănuit-o în cadrul programului Afterwork. Astfel, vineri 20 noiembrie, începând cu ora 21:00, vei avea parte de o seară relaxantă pe ritmuri de pian şi arome de trabucuri. Evenimentul este susţinut de Alex Tomasseli, solistul fostei trupe Black Cat Bone, şi acompaniat la pian şi voce de Liviu Raduca.

Black Night. După „White Night”, tot Studio Martin ne promite o „”noapte neagră”, sâmbătă, 21 noiembrie, de astă dată pe ritmuri electrice, susţinute de la pupitru de DJ Octav Paul sau Mindhacker şi Pantany, care au zguduit cluburile din Berlin.
Tot sâmbătă, de la 22:00, clubul Silver Church promite la rândul lui o petrecere cu atitudine,”Angel’s Lust – An Attitude Party”, locul unde fantasmele, visurile şi aspiraţiile ies la suprafaţă.

Dacă îţi place Phoenix, atunci îţi place Cristi Gram. Chitaristul trupei va susţine sâmbătă un concert la Sala Radio. Evenimentul marchează, totodată, lansarea albumului solo, „State of mind”

Toamna aceasta toţi artiştii „nerezidenţi” aproape că s-au vorbit între ei. Sosită tot pentru prima oară la noi, Diana Krall va încanta publicul român într-un concert live, la Sala Palatului, pe 22 noiembrie.

Sfârşitul de săptămâna este bine să îl păstrezi pentru odihnă şi relaxare, exact ceea ce propune Pink Martini. Duminică, 22 noiembrie, de la ora 20.00, mica orchestră” a celor de la Pink Martini va prezenta în schimb un repertoriu vast de genuri, ritmuri şi culturi diferite, în sonoritaţi relaxate şi tropical-hedoniste, precum şi cel mai nou album al lor, „Splendor in the Grass””.

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro