Tributul emoționant adus unui câine de stăpânul lui

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Luni, 28 martie 2022, 17:17
O prietenie de 14 ani dintre un câine și stăpânul lui s-a încheiat cu un tribut emotionant adus patrupedului. Află povestea celor doi, care a devenit virală pe Internet.

Prietenia dintre fotograful Ben Moon și câinele lui a început întâmplător. Deși bărbatul nu era foarte sigur că își dorea un câine, când l-a văzut pe Denali la adăpostul pentru animale, s-au conectat imediat.

„Nu știu, a fost unul din acele momente în care am simțit că el m-a ales pe mine”, le-a spus Moon jurnaliștilor de la BuzzFeed. Iar din acel moment, cei doi au fost de nedespărțit, împărțind bune și rele. Una dintre perioadele grele a fost în 2004, când tânărul fotograf a fost diagnosticat cu cancer colorectal, stadiul 3, iar Denali nu s-a desprins de lângă el.

A photo posted by Ben Moon (@ben_moon) on

„Cu adevărat special la câini este faptul că sunt lângă tine pur și simplu și nu așteaptă nimic în schimb”, susține Moon. Denali obișnuia să se cuibărească lângă Moon, în timp ce acesta zăcea pe patul de spital, având mare grijă să nu deranjeze echipamentul medical.

După ce stăpânul s-a vindecat, cei doi s-au aventurat în lume. Ben și Denali au avut parte de cele mai frumoase experiențe, ca recompensă pentru clipele grele prin care au trecut amândoi! Cățelul l-a însoțit pe stăpânul său în cele mai frumoase aventuri, cei doi fiind de nedespărțit!

A photo posted by Ben Moon (@ben_moon) on

Cu adevărat valoros pentru Moon a fost faptul că a avut un prieten care i-a fost aproape în fiecare clipă. „Devii adult, iar el este constant lângă tine”, spune fotograful.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!