Transformarea unui apartament incepe din baie

De Unica.ro, pe

Cea mai mare parte a apartamentelor din Romania, in special cele construite inainte de anii ’90, au un mare defect: cel al unei bai pentru care arhitectul a gasit sa aloce prea putini metri patrati si in care au fost inghesuite obiecte sanitare care respecta doar principiile functionale si deloc cele estetice. Aspectul lor insa se poate schimba radical pentru a adauga utilului si o nota de personalitate, frumos si eleganta.
Daca bucatariile, si ele in general destul de mici in apartamentele mai vechi, mai suporta diverse modificari prin eliminarea usilor sau folosirea balcoanelor ca o prelungire a acestora, cu spatiul alocat baii nu prea te poti juca. Dar, spatiile mici pot fi cucerite printr-un design inteligent pe care il regasim pe deplin in oferta de obiecte sanitare Saniclas.

Iata cateva idei pentru a crea impresia de spatiu:

– Alege suprafetele lucioase pentru mobilierul din baie. Un blat de marmura care sustine un lavoar din portelan va da impresia de fluiditate si spatiu prin reflexiile de lumina.
– Un mobilier suspendat, cat mai ingust, care sa imbrace perfect chiuveta, poate oferi in acelasi timp functionalitate si eficienta spatiului folosit, integrandu-se in designul general ales pentru baia ta.
– Foloseste cat mai multa sticla: rafturi de sticla, pahare de sticla in care tii periutele si pasta de dinti, dulapuri suspendate cu oglinda sau usi de sticla.
– Foloseste spoturi de lumina si neaparat, unul deasupra oglinzii. Este util si in acelasi timp, lumina reflectata largeste spatiul. Tipul de lumina, alba, calda sau colorata poate completa nota personala ce vrei sa o dai baii tale prin mobilierul ales.

Renunta la perdeaua de musama si inlocuieste-o cu paravane de sticla. Poti alege dintr-o lista lunga de paravane de cada de la Saniclas. Sunt mult mai practice, mai usor de intretinut si in acelasi timp schimba complet imaginea baii tale.
Pentru orice baie, si cu atat mai mult pentru o baie cu dimensiuni reduse, este important sa alegi obiecte sanitare moderne, de la producatori care au investit in design.

Pe saniclas.ro gasesti nume importante precum Roca, Parison, Arthema sau Laufen cu produse ce transforma radical o baie. Liniile bine definite ale corpurilor sanitare se completeaza intr-un tot unitar si ofera acea senzatie de perfectiune.

O baie, indiferent de dimensiuni, trebuie sa depaseasca limitele functionalului si sa ofere placerea de a petrece, dupa o zi plina, clipe de relaxare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!