Topul celor mai frumoase atracţii din Thassos

De Unica.ro, pe

Obiectivele turistice din Thassos sunt numeroase şi variate, iar turiştii care păşesc în acest colţ de rai revin în fiecare an fascinaţi de ceea ce au întâlnit aici.
Topul celor mai frumoase atracţii turistice din Thassos:
Capitala insulei cu acelaşi nume, cunoscută şi sub forma de ,,Limenas” este principala atracţiei a acestui loc, fiind un port uriaş care face legătura cu un alt oraş.

Zidurile uşor fortificate şi clădirile care datează din perioadele trecute ale vechiului oraş încă se menţin cu mândrie în faţa miilor de turişti care ajung în acest loc în fiecare an.
Cei care iubesc să descopere vechi artefacte ce datează din perioadele antice ale insulei sunt invitaţi să fotografieze Teatrul, Agora si un vechi muzeu aflate în apropiere de capitala insulei.
Privelişti fermecătoare
În Evreokastro priveliştile sunt fermecătoare, zone virgine şi locuri istorice deopotrivă aşteaptă pentru a fi admirate. În acest loc vei găsi ruine antice şi o capelă, dar şi mai multe descoperiri arheologice şi dovezi care demonstrau că în acest loc sătenii săvârşeau ritualuri pentru slăvirea Zeilor.
Kastro şi Cascadele Apostolus sunt unele dintre cele mai fermecatoare zone de pe insula. Kastro este un vechi sat de munte aflat pe o stâncă, impodobit cu ruine antice şi peisaje înduioşătoare, în care tradiţiile şi obiceiurile sunt menţinute cu sfinţenie.
Cascadele Apostolus aflate în apropiere de acest sat, pentru a ajunge la ele porneşte pe un drum montan brodat cu vegetaţie luxuriantă şi pini, iar spectacolul oferit de acestea va fi unul de basm.
Un oraş care te va încânta prin farmecul său aparte este Limenaria plin de taverne şi restaurante, un oraş în care nopţile sunt petrecute pe ritmuri ameţitoare, iar zilele la shopping prin numeroasele magazine cu bijuterii, suveniruri şi haine de firmă.
Madalina Isar
Sejur Thassos
Hotel Emerald Golden 2*- de la 79 EUR+ 329 RON, 6 nopti de cazare fara masa, transport cu autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/2263325
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!