Pe tiebreak.ro tu faci pretul produselor!

De Unica.ro, pe

Tiebreak.ro este un NOU concept în România, o platformă ce își propune să revoluționeze piața vânzărilor online din România. Pe tiebreak.ro TU faci PRETUL produselor!
Proiectul nostru s-a născut din dorința de a oferi clienților produse în vogă la prețuri mai mult decât accesibile. Ne dorim clienți care să își achiziționeze produsele cu zâmbetul pe buze, clienți satisfăcuți pe deplin, mulțumiți atât de preț, de calitatea produselor, dar și a serviciilor oferite de către noi.
Tiebreak.ro este un proiect creat cu suflet, o platformă de vânzări online prin licitație. Prețul produselor pleacă de la 0 lei, iar utilizatorii DICTEAZA prețul licitând. Acum, nu trebuie să mai aștepți reducerile!
Pe tiebreak.ro tu faci pretul produselor!
De ce îți recomandăm tiebreak.ro? Pentru că doar aici ai: prețuri mai mult decât accesibile, produse originale, licitații transparente, livrări rapide și gratuite, modalități de plata sigure și diversificate.
Tiebreak.ro este o platformă interactivă și singura de acest gen din România. Practic, printr-o joacă iți achiziționezi produsul dorit, la un preț cu adevărat convenabil.
Pe tiebreak.ro tu faci pretul produselor!
Pe parcursul licitației UTILIZATORUL nu pierde nimic, iar înscrierea la licitație se face achiziționând unul dintre cele 5 Vouchere. Voucherele au o anumita valoare, cu ele putându-te înscrie la una sau mai multe licitații, spre exemplu: voucherul cel mai mic, de 50 de puncte constă doar 5 lei, iar cel mai mare de 230 de puncte 20 de lei. Ele pot fi cumparate atât efectuând plata cu cardul, cât și prin SMS (în cazul Voucherului de 230 de puncte). Mai multe detalii despre platforma noastră găsiți la rubrica cum funcționează.
N-ai să crezi până nu vezi, Intră acum să licitezi!
Pe tiebreak.ro tu faci pretul produselor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!