The Rolling Stones, concert în România?

De Nicoleta Galeteanu, pe

Legendarii The Rolling Stones anunţă un nou turneu mondial pentru anul viitor, care, după toate probabilităţile, ar putea include şi România pe lista marilor concerte.
„Cine a spus că trebuie să ne oprim şi când să ne oprim?” afirmă retoric Keith Richards, care a dezminţit astfel zvonurile presei despre retragerea trupei.

Anul acesta România s-a impus fără echivoc în rândul bastioanelor muzicale europene, unde AC/DC, Metallica sau Guns N’Roses au promis să revină, impresionaţi de fervoarea publicului de aici.

De asemena, şi concertul Bon Jovi, confirmat pentru anul viitor după o lungă  perioadă de zvonuri, dovedeşte atenţia artiştilor pentru fanii din România. Cât despre trupa britanică, The Rolling Stones nu este străină de plaiurile noastre.

„Într-un loc unde n-am fost niciodată, cum e Bucureştiul, ne vom adapta”, a spus Mick Jagger înainte de a ajunge în România.

Concertul susţinut în 2007 a fost sold out cu mult înainte de ziua de desfăşurare, iar site-urile de pe care se puteau cumpăra bilete nu mai puteau fi accesate din cauza numărului mare de cereri.

Presupunând că membrii trupei s-au adaptat aici, nu ne rămâne decât să aşteptăm confirmarea unui nou concert la Bucureşti.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro