„The Losers”, în premieră la cinema

De Unica.ro, pe

Clay, Jensen, Roque, Pooch şi Cougar! Ei sunt o parte din unitate numită The Losers, o unitate de Forţe Speciale, trimisă în jungla boliviană într-o misiune de „cercetare”.
Aici cei cinci află cu stupoare că au devenit pe negândite victimele unei acţiuni de trădare, iniţiată de un inamic extrem de periculos din interior, cunoscut sub numele de Max.

Folosindu-se de zvonul că ar fi murit cu toţii, membrii grupului încep o acţiune periculoasă sub acoperire pentru a-şi spăla reputaţia şi pentru a se răzbună pe Max. Grupului i se alătura misterioasă Aisha, o agentă deosebit de frumoasă, care are propriile ei scopuri şi care va repurta, la rândul ei, câteva victorii.

Acţionând uniţi, atunci când nu se ceartă între ei, membrii grupei trebuie să anticipeze mişcările prin toată lumea ale perfidului Maxa – care încearcă să stârnească un nou război high-tech global pentru satisfacerea propriilor interese. 

Dacă ar putea să-l înfrângă pe Max ar reuşi să salveze în acelaşi timp şi omenirea; ar fi un succes dublu pentru echipa cunoscută acum sub numele de The Losers.

O poveste explozivă de mare acţiune despre trădare şi răzbunare, The Losers / The Losers, în regia lui Sylvain White, îi aduce în distribuţie pe: Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short, Oscar Jaenada şi Jason Patric.

Filmul poate fi vizionat din 21 mai la Hollywood Multiplex.

Pentru a câştiga invitaţii la filmul „The Losers”, intră în discuţia de pe  Forum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro