Testul culorilor: Care este cea mai importantă persoană din viața ta?

De Adina Radu, pe

Culorile ne afectează viața și unele ne pot dezvălui foarte multe lucruri despre personalitatea și subconștientul nostru. Fă acest test al culorilor pentru a afla importanța persoanelor din jurul tău.

Tot ce trebuie să faci este să scrii pe o hârtie răspunsul la întrebarea de mai jos. Nu te gândi prea mult la răspuns și notează primul răspuns care îți vine în minte.

La cine te gândești când vizualizezi aceste culori?

Roșu

Albastru

Galben

Verde

Portocaliu

Analiza răspunsurilor

Roșu

Persoana pe care ai trecut-o în dreptul acestei culori este foarte importantă pentru tine. O iubești, este iubirea vieții tale! Dacă ai trecut o rudă sau un prieten, afecțiunea pentru aceasta este infinită.

Albastru

Relațiile cu persoana pe care ai trecut-o în dreptul acestei culori nu sunt prea bune. Dacă ai trecut un coleg sau un prieten înseamnă că vor mai fi turbulențe în relația voastră și pe viitor.

Galben

În mod sigur în dreptul acestei culori ai trecut persoana care te-a ajutat cel mai mult în viața ta. Poate este prietenul cel mai bun sau o rudă care ți-a fost mereu aproape.

Verde

Persoana care te-a marcat cel mai mult se află în dreptul acestei culori. Poate fi o rudă care a decedat sau un prieten extrem de bun. Nu vei uita niciodată această persoană.

Portocaliu

Culoarea încrederii va indica persoana care crezi că nu te va trăda niciodată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!