Sub Focus la Bucureşti

De Unica.ro pe

Dacă e sâmbătă, e petrecere Drum and Bass. Unul dintre cele mai actuale nume ale DNB-ului mondial, Sub Focus, vine sâmbătă la Arenele Romane din Bucureşti.
Evenimentul de pe 19 decembrie face parte din turneul de promovare al primului  al asrtistului, „Sub Focus”, care, la doar două luni de la lansare, este considerat unul dintre cele mai bune ale anului. 

„Rock it”, una dintre piesele de pe album, lansată la începutul anului, a ocupat în această vară locul 1 în „UK Dance Chart”.

Sub Focus a devenit cunoscut în urma întâlnirii cu Andy C, unul dintre cei mai mari dj de DNB din lume.

Acesta, impresionat de talentul tânărului artist, l-a ajutat să işi lanseze prima piesă în cadrul labelului condus de el, Frequency. După ce a mai colaborat şi pentru alte piese cu Frequency şi Infrared, Sub Focus a semnat cu casa de discuri Ram Records.

Artistul este cunoscut şi pentru remixurile pieselor „Smack My Bitch Up” sau „Take me to the Hospital” semnate de Prodigy,  „Aliens” a lui Dr. Octagon dar şi pentru piesa „Airplane”, cu care a înregistrat cel mai mare succes al său din perioada care precedează albumul său.

În deschidere vor mixa Seba 1394, Yuffa şi A-Tesz.

Biletele pot fi cumpărate în avans cu 20 lei din magazinele Base şi Boarder’s, cu 25 de lei de la magazinele Diverta sau online de pe Ticketpoint.ro şi cu 30 de lei de la intrare, în seara evenimentului.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro