„Sorocul”, doi ghinionişti într-o călătorie memorabilă

De Unica.ro pe

Peter Highman (Downey Jr.) urmează să devină tată pentru prima oară. Pe când se grăbeşte să prindă avionul din Atlanta spre Los Angeles, pentru a fi alături de soţia…
sa la naştere, intenţiile lui lăudabile se duc de râpă din cauza unei întâlniri nefaste cu Ethan Tremblay (Zach Galifianakis), un actor în devenire şi un adevărat magnet pentru dezastre.

Această combinaţie ghinionistă face ca cei doi să fie aruncaţi din avion şi trecuţi pe lista neagră pentru orice alt zbor, iar bagajele lui Peter, portofelul şi documentele sale de identitate să rămână în avionul care tocmai îşi ia zborul de pe pistă.  

Rămas fără alternative, Peter este obligat să accepte oferta lui Ethan de a porni împreună, într-o cursă ce-i va purta prin toată America, distrugând pe drum mai multe maşini, numeroase prietenii şi ultima fărâmă de răbdare a lui Peter.  
    
Sub semnătura regizorului Todd Phillips, Sorocul / Due Date ni-i prezintă pe Robert Downey Jr. şi pe Zach Galifianakis în rolurile a doi ghinionişti, care sunt forţaţi de împrejurări să pornească împreună într-o călătorie care se dovedeşte a fi pe cât de scandaloasă, pe atât de memorabilă.

Alături de ei îi mai întâlnim pe: Michelle Monaghan („Made of Honor”), Juliette Lewis („The Switch”) şi laureatul Premiului Oscar, Jamie Foxx („Ray”).

Filmul poate fi vizionat din 5 noiembrie la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro