8 site-uri care îţi spun unde să ieşi în oraş

De Nicoleta Galeteanu, pe

De la filme, teatru sau concerte şi până la adrese de restaurante sau cluburi noi, site-urile de evenimente îţi fac permanent rost de distracţie şi chemări în oraş.
Iată care sunt cele mai complete şi accesate portaluri româneşti de evenimente care te ajută să găseşti distracţie non-stop în oraş.

Bucuresti.24fun.ro

„Cel mai tare ghid online din România” cum se intitulează, bucuresti.24fun.ro nu se laudă degeaba. Dacă nu ai nicio idee despre ce vrei să faci, site-ul are recomandări pentru toţi oamenii neinspiraţi.

În timp ce cauţi filmul sau ceainăria portalul îţi dă şi de citit – un interviu, o cronică sau ultimele ştiri din muzică şi cinematografie.

În plus, este unul dintre puţinele site-uri care rezervă o rubrică specială celor mai noi apariţii editoriale, cu recenzii şi preţuri, precum şi librăriile de unde le poţi cumpăra. Îţi recomandăm să citeşti editorialele semnate de Mihai Dobrovolschi, Cătălin Ştefănescu, realizatorul emisiunii „Garantat 100%”, sau Andrei Gorzo, critic de film. 

Evenimente-bucuresti.ro.

Nu cred că există mişcare în vreun pub prăfuit din Capitală care să nu fie consemnată de evenimente-bucuresti.ro.

De la festivaluri şi concerte şi până la conferinţe şi workshop-uri sau cursuri de orice fel, site-ul este un almanah complet ce adună toate evenimentele care se petrec în oraş, prezente, viitoare, dar şi pe cele la care ai fost anul trecut.
 
Găseşti până şi o secţiune cu toate concursurile pe care le iniţiavă lumea şi la care poate să participe toată lumea.

Evenimente-bucuresti.ro este probabil cel mai versatil site românesc de profil, gata să îşi adapteze designul la noi categorii de evenimente. În prezent, se aşteaptă informaţii proaspete despre „Balul Bobocilor 2010-2011”.

Robucuresti.ro

Este unul dintre cele mai complete portaluri, care arată şi foarte drăguţ, unde găseşti absolut orice fel de informaţii de care ai sau nu nevoie – adrese de instituţii, teatre sau pub-uri, arme de apărare, transport mobilă, firme de organizări team building, numere de taxi, service auto sau cabinete stomatologice şi lista continuă.

Dar înainte de a-ţi începe ziua, site-ul îţi propune să consulţi horoscopul, ca să ştii încotro s-o apuci…

Goingout.ro

Iată un portal pe care îl urmăreşti chiar şi dacă nu ai de gând să ieşi în oraş. Colorat, foarte estetic şi bine structurat, portalul cuprinde cronici despre restaurante şi ceainării, impresii despre filme şi semnidicaţii despre flori sau horoscop în funcţie de călătorii, printre altele.

Desigur că poţi să afli despre cea mai nouă expoziţie deschisă în oraş şi unde cântă Nicu Alifantis, asta dacă nu ai de gând de plecare la schi. Despre pârtiile din România te poţi interesa tot de aici.

Află pe pagina următoare şi alte site-uri utile pentru petrecăreţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2