Silent Disco la Ciuc Summer Fest

De Nicoleta Galeteanu, pe

Ciuc Summer Fest 2010 te invită în această vară la cea mai cunoscută „petrecere în linişte”, pentru că Silent Disco soseşte din nou la Bucureşti. Unul dintre cele mai inedite…

… programe, Silent Disco a reuşit să încânte publicul din întreaga lume, promovând chiar şi în cadrul celor mai zgomotoase festivaluri muzica în linişte, ascultată la căşti audio wireless.

Cunoscute deja publicului român după petrecerile desfăşurate la ediţiile B’estfest, conceptul Silent Disco este extrem de apreciat de mii de fani din întreaga lume.

În plus, experienţa Silent Disco va fi completată de mixurile dj-ului britanic Talvin Singh, precum şi de cele ale dj-ilor deja rezidenţi în cadrul evenimentului, DJ No şi DJ Od.

Unul dintre cei mai apreciaţi DJ de muzică electronică ai momentului, Talvin Singh este cunoscut pentru introducerea conceptelor clasice ale muzicii indiene in curentele western pop, dance şi jazz de la începutul anilor ’90.

Cu o varietate de concerte şi programe deosebite, Festivalul Ciuc Summer promite să fie cel mai fierbinte eveniment al verii, culminând cu show-urile Faithless, Pink Martini şi Gary Moore.

Ciuc Summer Fest se va desfăşura în perioada 16 – 18 iulie pe Stadionul de Atletism Iolanda Balaş Soter din Bucureşti. Încă mai poţi cumpăra biletele la eveniment din magazinele Diverta şi de pe site-ul myticket.ro, la preţuri de 90 lei, 160 lei si 220 lei.  

Foto: silentarena.co.uk

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro