Și-a dat copilul spre adopție, dar nu se aștepta ca 30 de ani mai târziu să se întâmple asta

De Adina Radu pe
O femeie a decis să spună tuturor povestea vieții sale, cum a ajuns să dea spre adopție un copil și ce s-a întâmplat 30 de ani mai târziu. Povestea ei a fost spusă mai departe de nepoții ei.

“În 1967, Jenna era îndrăgostită de David. Exact ca în poveștile pe care le citea pe atunci, David provenea dintr-o familie extrem de săracă. Tatăl Jennei nu era de acord cu relația dintre cei doi, așa că i-a interzis fetei să-l mai vadă pe David.

Din fericire, relația a continuat, dar pe ascuns. Când Jenna a aflat că este însărcinată, i-a spus tatălui ei și el a trimis-o la o mătușă, undeva la țară unde urma să nască.

David a suferit mult, așa că a decis să uite de toate și să se înroleze în armată. I-a scris Jennei în fiecare săptămână, dar scrisorile au fost aruncate de tatăl ei.

Jenna a născut și bebelușul ei a fost dat spre adopție. Ea s-a întors acasă, dar a rămas cu gândul la făptura aceea gingașă pe care a ținut-o câteva minute în brațe. S-a întrebat mereu unde a ajuns, cine l-a crescut, oare a avut o viață bună. În același timp, Jenna se gândea la momentul când va pleca de lângă tatăl ei abuziv. A învățat bine, a ajuns la o facultate bună și și-a găsit un job bun în alt oraș.

Nu s-a mai întors niciodată în orașul în care a crescut și nici nu a mai vorbit cu tatăl ei care a obligat-o să renunțe la copil și i-a interzis să se mărite cu David, iubirea vieții ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2