Sezonul 12 iUmor: Dragoș Stan este cel de-al doilea finalist

De Unica.ro, pe

Dragoș Stan și-a asigurat un loc în finala iUmor, sezonul 12, cu un număr de stand-up „de inspirație patriotică”.

În ediția de duminică seară, la masa juraților iUmor, alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo a stat și chef Florin Dumitrescu.

Toma Alexandru și Andrei Duban au fost cei doi invitați speciali ai serii, care au stârnit hohote de râs în platoul iUmor.

Sunt foarte puțini oameni care știu să spună bancuri, iar Andrei Duban este unul dintre ei, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Citește și: ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Casa de modă Givenchy, aspru criticată din cauza unui colier. Cum arată accesoriul

A slăbit 50 de kg mâncând tot ceea ce și-a dorit

Ce i-au făcut Războinicii lui Relu Pănescu, după ce l-au trimis pe Insula Exilului

Dragoș Stan este cel de-al doilea finalist iUmor, sezonul 12

Dintre concurenții serii, Alin Burlacu, Cristian Goiciu, Dragoș Stan și Tomas Nistorov au reușit să obțină mai mult de două like-uri pentru a trece la votul prin aplicație. Favoritul publicului a fost ales Dragoș Stan, concurentul care a prezentat celor patru jurați un număr de stand-up „de inspirație patriotică” și a obținut patru like-uri.

Sunt începător în stand-up și am venit să mă testez aici, să mă validez, a declarat acesta înainte de a urca pe scena iUmor.

Glumele sale despre anumite obiceiuri și zicale românești au fost pe placul lui Cheloo, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentului.

Este un număr bine construit, pus la punct și logic. Cunoști direcția!, i-a spus Cheloo.

Și Delia s-a arătat încântată de prestația lui Dragoș Stan: „A fost bine! Mi s-a părut un număr care stă în picioare. Bine ai venit la iUmor!”.

Primul finalist al sezonului 12 iUmor a fost Radu Giurcă. Acesta i-a cucerit atât pe cei patru jurați, cât și pe telespectatorii emisiunii, cu numărul de autoironie.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!