ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 14:09

ADDA a fost recent diagnosticată cu Borelioza și Bartonella, motiv pentru care urmează un tratament agresiv. „A fost nevoie să îmi paralizeze anumite parți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella – transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge”, declara ADDA pe 15 februarie 2022.

„Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv, care durează în total un an și jumătate. (…) I-am pus numele Gogutz la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii”, a mai spus.

ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”
CONȚINUT VIDEO UNICA

ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Recent, ADDA a mai dezvăluit despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng. Mi se zbat mușchii și mi-e rău”.

„Mă simt binecuvântată că am aflat. Mă simt iubită așa cum nu s-a mai întâmplat până acum și asta pentru că sunteți aici! Am avut zile mai bune, dar sunt ok. (…) E semn bun. Nu-i place lui Gogutz că beau peste 3l de lichide pe zi, nu-i place că mănânc sănătos, nici ce suplimente iau. Așa că moare ușor. Când încep medicamentele o să plângă după mă-sa, promit!”, a mai scris solista în mediul online.

„Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată!”, a declarat soțul artistei, Cătălin Rizea, pentru Impact.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

ADDA, dezvăluiri despre prima iubire: „Am suferit foarte mult”

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

„Adda a spus ce avea de spus. Iar, dacă a postat pe paginile sale de socializare mesaje legate de situația cu care se luptă, nu a făcut-o în niciun caz pentru a-și spori notorietatea, cum poate mai crede unul sau altul, ci pentru a atrage atenția asupra unei situații cu care se mai pot confrunta și alți semeni de-ai noștri!”, a încheiat.

ADDA și Cătălin Rizea s-au căsătorit în anul 2016. Împreună au un fiu, Alexandru, în vârstă de 4 ani. Cuplul deține împreună o firmă de care se ocupă în mod egal. Perechea are un studio de înregistrări intitulat Baladda Records.

Cătălin Rizea a devenit treptat managerul și impresarul Addei, iar, datorită colaborării lor profesionale, cei doi petrec foarte mult timp împreună. Au participat împreună în show-ul „Asia Express”, iar pe cont propriu, Cătălin a făcut parte și din competiția culinară „Chefi la cuțite”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!