Şerban Huidu se va retrage din viaţa publică

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 14:26

După 16 ani de radio şi televiziune, Şerban Huidu a decis să se retragă din viaţa publică. Anunţul va fi făcut public miercuri de către vedetă.

Realizatorul de televiziune şi radio vreme de aproape 16 ani, Şerban Huidu va ceda definitiv locul de la pupitrul emisiunii care l-a consacrat, „Cronica Cârcotaşilor”.

După ultima întâmplare nefericită care i-a schimbat radical viaţa, vedeta va renunţa la cariera sa din televiziune, cât şi la viaţa publică, au declarat surse din cadrul Prima TV. „Şerban Huidu va anunţa, cel mai probabil miercuri, că se retrage din viaţa publică”, citează Mediafax.

„Cronica Cârcotaşilor”, una dintre cele mai îndrăgite şi urmărite emisiuni TV, va continua însă şi fără cel care a lansat-o pe micile ecrane.

Şerban Huidu, care s-a remarcat prima dată la radio (la Radio 21), a debutat în 1995 cu varianta ascultată a emisiunii, atunci când emisiunea se numea „Cronicia Cârcotaşului”. Pamfletul copios la adresa politicienilor vremii a câştigat repede fani, astfel că patru ani mai tarziu, Huidu lansa „Cronica Cârcotaşului” pe micile ecrane, la Prima TV.

Un an mai târziu, după ce Mihai Găinuşă a intrat în echipa „Cronicii”,  emisiunea şi-a schimbat numele în „Cronica Cârcotaşilor”.

Emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” se va relua în 2 noiembrie la Prima TV, după două săptămâni de pauză, urmând ca Mihai Găinuşă să prezinte în continuarea emisiunea.

Şerban Huidu, în vârstă de 35 de ani, a provocat, pe 16 octombrie, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident, în care trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!