Scrisoarea unei femei către actuala soție a fostului soț

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Joi, 26 martie 2015, 17:55
O femeie din SUA a scris, pe blog-ul ei, o scrisoare către actuala soție a fostului ei soț. Cuvintele ei au devenit virale, așa că ne-am gândit să te lăsăm și pe tine să o citești.

„Către mama vitregă a fiicei mele,

Nu te-am vrut niciodată aici. Pur și simplu nu ai fost niciodată parte din plan. Visele despre familia mea, pe care le aveam în adolescență, nu te-au inclus. Nu am vrut ajutor de la o altă femeie să îmi cresc copiii. Când îmi făceam planuri pentru o familie, mă gândeam la mine, soțul meu și copiii noștri, nu și la tine. Mă îndoiesc și că tu m-ai fi vrut vreodată în viața ta. Mă îndoiesc și că ți-ai plănuit să fii mamă pentru un copil pe care nu l-ai născut. Pot să pariez că și planul pentru familia te includea pe tine, un soț și copiii voștri, nu și pe mine sau pe fiica mea. Aș îndrăzni să pariez și pe faptul că ai visat să devii mamă în momentul în care nășteai, nu în ziua în care te-ai căsătorit cu soțul tău. Sunt aproape sigură că niciodată nu te-ai gândit că voi fi și eu.

Dar Dumnezeu are planuri care ne depășesc, iar când familiia mea s-a destrămat pentru a forma alte două familii, am știut că vei veni.

În mintea mea, mă gândeam că ești o bestie, iar fiica mea nu te-ar vrea ca mamă! Am sperat că nu ești atrăgătoare și m-am rugat ca fiica mea să nu se uite cu admirație la tine. Tatăl ei ar fi știut, astfel, că se mulțumea cu puțin. Răul s-a strecurat în mine, deoarece nu am vrut niciodată să recunosc că o altă femeie va fi mama copiilor mei, când eu voi lipsi. Apoi ai apărut tu.

Când te-am cunoscut, recunosc că nu erai ce aveam eu în minte, iar un strop de gelozie mi-a cutremurat corpul. Trebuia să fii hidoasă, mai știi? Dar nu erai, erai nespus de frumoasă! Trebuia să fii o femeie bătrână și arțăgoasă, mai știi? Dar erai o femeie tânără și drăguță!

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!