„Saga Amurg: Eclipsa”, în cinematografe din 2 iulie

De Nicoleta Galeteanu pe

După două ecranizări de succes ale poveştilor marca „Twilight”, cea de-a treia parte a filmului anunţă la rândul ei o audienţă spectaculoasă. Mult aşteptata „Eclipsă” din seria …
 … „Amurg” va fi lansată în premieră absolută pe 2 iulie în România, dar cinematografele româneşti deja au pus biletele în vânzare.

Dar ce ar spune mamele puştilor care cer bani să meargă la film dacă ar şti că basmele cu vampiri, consumate în primele două părţi, sunt înlocuite acum cu scene mai provocatoare din partea lui Kristen Stewart şi a lui Robert Pattison?
Aşadar, eroii din „Amurg” şi „Lună nouă” îşi reiau rolurile care i-au făcut celebri dar rezervă suprize fanilor înfocaţi, pentru că vampirii sunt însetaţi acum şi de puţină iubire. Kristen Stewart a declarat de curând că ea şi Robert Pattison fac sex în partea a treia a seriei „Twilight”, „Eclipse”. Este o premieră pentru celebra serie cu vampiri, Stephanie Meyer păstrând până acum personajele îmbrăcate. Robert Pattison a şi glumit pe această temă spunând că filmul este mai mult recomandat adulţilor decât adolescenţilor.

Kristen Stewart şi Robert Pattinson vin în România?

În regia lui David Slade, „Eclipsa” continuă relaţia dramatică dintre Bella şi Edward, care îşi explică ezitarea de a o transforma pe aceasta într-un vampir.

Ea acceptă să se căsătorească cu el, dar pune condiţia ca el să facă dragoste cu ea înainte de a o transforma. Edward refuză iniţial, temându-se că şi-ar putea pierde controlul şi ar răni-o, dar până la urmă acesta acceptă.

Prevestind cel puţin aceeaşi isterie ca în cazul primelor două filme din celebra serie, cinematografele au pus deja biletele în vânzare pentru „Eclipsa” începând de astăzi.

Isteria merge şi mai departe, pentru că pe 1 iulie fanii înfocaţi ai fenomenului Amurg sunt convocaţi să participe la o „Convenţie Amurg„, cu scopul de a-i convinge pe actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart să vină şi în Romania.

Cei care vor participa la aceasta întrunire în prima zi a lui iulie tre buie să aibă asupra lor pancarte, steguleţe, banderole şi insigne, ca orice fani care se respectă.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro