Reduceri mari pentru vacanţa de iarnă

De Nicoleta Galeteanu, pe

Pachetele turistice pentru vacanţa de iarnă vin cu reduceri şi oferte de nopţi gratuite pentru aproape toate destinaţiile consacrate. Astfel, cei care îşi programează din timp…
… vacanţa de iarnă pot profita de reduceri de până la 20% la sejururi şi circuite, în perioada early booking.

Chiar dacă sunt mai puţini cei care preferă să rezerve vacanţa cu trei luni înainte, pachetele turistice timpurii pentru sărbătorile de iarnă sunt extrem de atrăgătoare pentru buzunarele cumpătate.

Discounturi pe pârtia de schi

Astfel, ofertele pentru destinaţiile ideale de schi, precum Bulgaria şi Austria, se vând cu discounturi de până 20%, până aproape de începutul lunii decembrie.

Preţul pentru un sejur de 5 zile de Revelion, în staţiunile bulgăreşti Pamporovo sau Bansko, începe de la 210 euro la agenţia Alltur, cu mic-dejun inclus, dar fără transport. Pentru Austria, reducerile sunt mai mici, însă nu neglijabile.

Cei care preferă să schieze în Monichkirchen, de exemplu, beneficiază de un discount de 5% din preţul standard de 435 euro, până pe 10 octombrie. Sejurul include 7 nopţi, demipensiune la un hotel de patru stele, fără transport, şi este disponibil la aceeaşi agenţie.

Nopţi gratuite cadou

De asemenea, găseşti de pachete turistice de Revelion în Cehia, Slovacia sau Elveţia, care includ drept cadou o noapte gratuită la sejururile de 7 nopţi şi două nopţi gratuite la cele mai mari.

Pasionaţii de schi care vor să testeze Trois Vallées, cea mai întinsă zonă de schi din lume, pot profita de oferte accesibile valabile în perioada early booking şi disponibile pentru toată luna decembrie, ne asigură directorul de marketing al Happy Tour, Sturza Alina.

Tarifele ofertelor pentru schi în Franţa, în regiunea Isère, pornesc de la 150 de euro şi ajung la 300 de euro pentru sejururi de 7 nopţi, la hoteluri şi pensiuni de 3 şi 4 nopţi, fără transport inclus.

Află care sunt reducerile pentru destinaţiile clasice şi exotice de sărbători.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!