Ce vedem în weekend la TV

De Unica.ro, pe

Sandra Bullock, Marc Anthony, Daniel Day Lewis. Nici nu puteam să cerem un program TV mai bun pentru acest weekend canicular. Sâmbătă vom putea urmări…
povestea fascinantă a cântăreţului de salsa Hector Lavoe în interpretarea lui Marc Anthony, care joacă în acest film alături de soţia sa, Jennifer Lopez, iar duminică avem film de Oscar, „Ultimul mohican”.

Vineri:

Inimi furate, Kanal D, 22.30:
Denis Leary este protagonistul şi scenaristul filmulului. El este Frank O’Brien, un hoţ mărunt, a cărui prietenă, Roz (Sandra Bullock), casieră de meserie, visează să se aşeze la casa ei. În timpul unui jaf la care participă amândoi, ca să fure un tablou, Frank o anunţă că vrea să renunţe la viaţa de tâlhar. Împreună ajung pe o insulă unde încearcă să vândă tabloul şi, totodată, să impulsioneze relaţia lor.

Sâmbătă:

Cântăreţul de salsa, Acasă, 20.30:
În această peliculă, ascensiunea şi decăderea cântăreţului de salsa Hector Lavoe (Marc Anthony) sunt privite din perspectiva soţiei acestuia, Puchi (Jennifer Lopez), care priveşte înapoi în timp. La începutul anilor ’60, Hector ajunge la New York din Ponce, Puerto Rico. Succesul nu întârzie să apară, dar cu cât creşte ca artist, cu atât decade ca persoană. O poveste despre talent, muzică şi iubire, dar şi despre decăderea adusă de droguri, alcool şi petreceri.

Duminică:

Ultimul Mohican, TVR 1, 21.10:
La jumătatea secolului al 18-lea, Anglia şi Franţa se înfruntau pentru stăpânirea coloniilor din America de Nord, obligând locuitorii acestor teritorii să participe la război. Aceasta este esenţa unuia dintre cele mai bune filme ale anilor ’90, regizat de Michael Mann, care are la bazã scenariul peliculei cu acelaşi nume, din 1936. În coloniile din Lumea Nouă tribul mohicanilor e pe cale de dispariţie.

Unul dintre membrii lui, Chingachgook (Russell Means), adoptă un copil european pe care îl creşte în spiritul pieilor roşii. Hawkeye (Daniel Day-Lewis), căci despre el este vorba, creşte şi, în toiul războiului, o salvează pe Cora Munro (Madeleine Stowe), fiica unui colonel britanic. între cei doi începe şi o frumoasă poveste de dragoste. Remarcabila coloană  sonorã a filmului, a fost nominalizată la Globul de Aur. Oscar pentru sunet.

Mai multe recomandări şi un program TV complet al acestui weekend găsiţi pe tvmania.ro

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!