Ce filme vedem în weekend la TV

De TVmania pe

A venit toamna aşa că ne strângem tot mai adesea prin casă din cauza ploilor şi a vremii capricioase. Programul TV devine şi el din ce în ce mai ofertant aşa că primul…
weekend al toamnei, ne-o aduce pe Brooke Shields într-un film care a redefinit iubirea şi cuplul la vremea apariţiei sale: Laguna albastră.

Duminică, însă, ca să nu ne întristăm că vom începe o nouă săptămână de muncă, ne distrăm cu Goldie Hawn, chelneriţa care a cucerit clasa politică în filmul „Protocol”.

Vineri:

20 de întâlniri, 22.00, Pro Cinema: Myles (Myles Berkowitz) îşi convinge un coleg să îi finanţeze cu 60.000 de dolari căutarea unei iubite. Planurile bărbatului constă în a participa la 20 de întâlniri înregistrate cu camera ascunsă şi, ulterior, să folosească imaginile pentru a realiza primul său film. Când o cunoaşte pe Elisabeth (Elisabeth Wagner), Myles încearcã să renegocieze contarctul pentru a se putea opri la cea de a 17-a întâlnire.

Sâmbătă:

Laguna albastră, Acasă, 20.30: Pe o insulă paradisiacă, Emmeline (Brooke Shields) şi Richard (Christopher Atkins), singurii supravieţuitori ai unui naufragiu, învaţă să trăiască rupţi de civilizaţie. Anii trec, copiii cresc şi descoperă cu inocenţă şi uluire iubirea. Emmeline rămâne însărcinată, fără să ştie ce anume creşte în pântecele ei. Pelicula a fost nominalizatã la Oscar pentru imagine.

Duminică:

Fără protocol, Pro Cinema, 17.00: Clasa politică americană pare să se fi întors cu susul în jos atâta vreme cât o chelneriţă trăznită ajunge peste noapte eroină, ba mai mult, membră a departamentului de protocol din cadrul Guvernului. Hazardul face ca Sunny (Goldie Hawn), o chelneriţă cu capul în nori să fie cea care salvează viaţa unui diplomat arab, victima unui atentat. Întâmplarea o propulsează pe Sunny în lumea politică în care ea pãtrunde total nepregãtită.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe tvmania.ro

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro