Propunere indecenta

De Unica.ro, pe

E cat se poate de direct: patru VJ iti spun cum au primit propuneri fara perdea si ce conteaza pentru ei ca sa-i dai gata definitiv!
Propunere indecentaE cat se poate de direct: patru VJ iti spun cum au primit propuneri fara perdea si ce conteaza pentru ei ca sa-i dai gata definitiv!

Uneori, te simti pur si simplu atrasa de cei care isi dedica viata pentru a te binedispune. Iar prezentatorii de emisiuni se numara si ei printre cei doriti. Si vrei sa ii cunosti, sa afli lucruri, iar indraznetele reusesc mai tot timpul sa le faca avansuri mai putin cuminti. Patru VJ de la Music Channel au primit de la fane tot felul de invitatii, care de care mai atragatoare. Mai intai, trebuie sa-i cunosti, sa le afli pasiunile, iar apoi sa descoperi cu ce idei curajoase se „confrunta” si cum au raspuns ei intrebarii: „Cum ti-ai imagina un scenariu de a primi o propunere indecenta de la o femeie?”.

Liviu Hodor e pasionat de muzica, radio si televiziune. E simpatic, spontan si ambitios. Lui Raru, un Geaman veritabil de 27 ani, ii place sa calatoreasca, sa descopere oameni si locuri! Cristi Stanciu se declara un workaholic inrait: isi ocupa timpul cu filmari la Music Channel, iar seara s-ar putea sa-l vezi in cluburi, pentru ca mai pune si muzica. Mircea Zara spune ca e un „catel vagabond”, pentru ca umbla mult prin cluburi si cutreiera tara-n lung si-n lat. Da pagina si afla marturisirile lor. Sunt hot!

Text: Cristina Murariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!