Preţuri foarte mici la sejururile low-cost în Grecia

De Unica.ro, pe

În ultimii ani românii au simţit nevoia să-şi gestioneze mult mai bine bugetele pentru vacanţa de vară şi să caute cel mai bun raport calitate preţ. Plecând de la acest concept Teodor Călimănescu a construit şi dezvoltat singura agenţie de turism low-cost din România: Europa Travel.
Spre deosebire de ceilalţi turoperaturi, care azi se întrec în oferte speciale şi mâine cresc preţurile asteaptănd să vândă la un cost ridicat, ne spune Teodor Călimănescu, noi ne-am construit în aşa fel produsul încât să avem preţuri mici tot timpul. Ce rost are să dai azi o ofertă specială şi mâine să încerci să vinzi de două ori mai scump aceeaşi vacanţă, când  îi poţi oferi din prima turistului cel mai mic preţ?!” .
Mergând pe acest concept, Europa Travel a ajuns astăzi să vândă sejururi estivale low-cost, în peste 20 de destinaţii din Grecia, în care turiştii merg în special cu cursele charter realizate cu avionul sau autocarul. Cele mai căutate produse ale acestui sezon estival sunt charterele cu avionul către Zakynthos, Creta, Corfu sau Rodos, unde preţul unui sejur porneşte de la 258 de euro. Pachetul include transportul cu avionul, 7 nopţi de cazare la un hotel de 3* cu mic dejun, transferurile de la aeroport la hotel şi retur, asistenţa turistică.
De-a lungul timpului am lansat mai multe pachete turistice foarte căutate de către români. Dintre acestea, declară Teodor Călimănescu, îmi vin acum în minte sejururile cu autocarul sub 100 de euro. Un astfel de pachet  incude transportul şi 6 nopţi de cazare în destinaţii precum Kefalonia, Asprovalta, Lefkada, Paralia Katerini, Halkidiki etc. De asemenea pe europatravel.ro, oferim circuite low-cost în Europa care pornesc de la 200 de euro de persoană ori sejururi estivale low-cost în destinaţii precum Bulgaria, Turcia, Creta, Muntenegru etc.
Menţionăm că,  Grecia se află pe primul loc în ceea ce priveşte preferinţele românilor pentru vacanţa de vara. Multitudinea de destinaţii oferite de bătrâna Eladă, atât în spaţiul continental cât şi pe zona insulelor, oferă turiştilor o gamă completă de posibilităţi de petrecere a vacanţei. De la vacanţele de relaxare  în „resorturi„ de 4 şi 5* all inclusive şi până la sejururile active, cu cazări nepretenţioase, care presupun o gamă largă de excursii opţionale şi activităţi specifice zonelor turistice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!