Încep preselecţiile pentru „Românii au talent”

De Unica.ro, pe

Nu contează meseria, vârsta sau aspectul fizic, toţi cei care au un talent deosebit, oricât de ciudat ar fi el, se pot înscrie la preselecţiile pentru emisiunea „Românii au talent”.
În această vară, toţi cei care se consideră talentaţi se pot înscrie la preselecţiile organizate de Pro TV pentru emisiunea „Românii au talent”, echivalentul formatului „Got Talent” care a cucerit deja întreaga lume.

Nu contează dacă eşti profesionist sau amator, nu contează vârsta sau meseria, important este să ai un talent: magie, dresura de animale, jonglerii, acrobatii, dans, muzică etc. Oricat de ciudat ar fi el, s-ar putea ca juriul să-l aprecieze.

Înscrierile se pot face fie pe site-ul romaniiautalent.ro, fie direct în locaţiile special organizate în Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti. Organizatorii anunţă că te poţi înscrie atât individual, cât şi în echipă, alături de prieteni, rude, colegi etc.

Emisiunile Got Talent, difuzate în Anglia, Suedia, Grecia, Belgia, India, Armenia şi alte zeci de ţări, au cucerit de fiecare dată telespectatorii, unii dintre concurenţi devenind vedete internaţionale. Este cazul lui Susan Boyle, care i-a încântat pe englezi cu vocea ei sau al româncei Cecilia Kupper, care i-a impresionat pe germani cântând la nai.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!