Ce vezi la cinema săptămâna aceasta

De Erika Chivu, pe

„Anna Karenina” şi „The Hobbit”, două din cele mai aşteptate filme ale anului pot fi urmărite săptămâna aceasta la cinema.

Anna Karenina

Cu: Keira Knightley, Aaron Taylor-Johnson, Jude Law, Matthew Macfadyen, Emily Watson

Povestea care a traversat vremurile exploreaza puterea de a iubi. Suntem in 1874, in societatea inalta din Rusia imperiala. Plina de viata, frumoasa Anna Karenina (Keira Knightley) are tot ceea ce-si doresc contemporanii sai: este sotia lui Karenin (Jude Law), un oficial de rang inalt caruia i-a nascut un baietel, iar statutul sau social este unul la care altii doar pot visa.
Dupa ce primeste o scrisoare de la fratele sau, afemeiatul Oblonski (Matthew Macfadyen), prin care acesta o roaga sa vina sa-l ajute sa-si salveze casnicia cu Dolly (Kelly Macdonald), Anna pleaca la Moscova. Pe drum face cunostinta cu contesa Vronskaia (Olivia Williams), pe care o condusese la tren fiul sau, galantul ofiter de cavalerie Vronski (Aaron Taylor-Johnson). Când Anna ii este prezentata lui Vronski, intre cei doi se produce o atractie instantanee care nu poate, si nici nu va fi ignorata.

Hobbitul: O calatorie neasteptata / The Hobbit: An Unexpected Journey

Cu: Cate Blanchett, Martin Freeman, Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom ,Hugo Weaving,Evangeline Lilly

Aventura urmareste calatoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expeditie de proportii epice,pentru a redobandi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusa masa de vrajitorul Gandalf cel Sur , Bilbo se alatura unui grup de treisprezece gnomi, condusi de legendarul razboinic Thorin Scut de Stejar.

Sapte psihopati si un caine / Seven Psychopaths

Cu: Christopher Walken, Colin Farrell, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Tom Waits, Olga Kurylenko

Marty (Colin Farrell) este un scenarist care viseaza sa-si duca la bun sfarsit scenariul „Sapte Psihopati”. Billy (Sam Rockwell) este cel mai bun prieten al lui Marty, actor fara slujba si hot de catei cu jumatate de norma, care tine mortis sa-l ajute pe Marty, cu orice pret. Hans (Christopher Walken) este complicele la faradelegi al lui Billy, un om religios cu un trecut violent.
Charlie (Woody Harrelson) este gangsterul psihopat al carui caine tocmai l-au furat Billy si Hans. Charlie e imprevizibil, extrem de violent si n-ar asta o secunda pe ganduri sa ucida pe oricine ar fi implicat in acest furt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!