Robert Pattinson sau Taylor Lautner? Care e preferatul tău?

De Adina Radu pe

Robert Pattinson sau Taylor Lautner? Edward Cullen sau Jacob Black? Vampirul sau vârcolacul? Vezi imaginile cu cei doi şi spune-ne care este preferatul tău!
Cel mai nou film al seriei „Twilight” a readus în discuţiile fanilor, comparaţia între cele două personaje principale masculine şi între actorii care îi interpretează. Rivali în film, foarte diferiţi în viaţa de zi cu zi, cei doi au fiecare câte un grup numeros de fani. Ţie care îţi place mai mult?

Robert Pattinson, vampirul Edward Cullen

Interpretul vampirului Edward Cullen, Robert Pattinson (25 de ani) este unul din ce mai în voga actori la ora actuală, idolul a milioane de adolescente. Cu ochii albaştri, o privire pătrunzătoare şi visătoare, piele palidă şi corp fragil, Robert a fost alegerea ideală pentru a-l interpreta pe Edward.

Primul film din serie a însemnat începutul unei cariere înfloritoare pentru actor, care a mai apărut de atunci în filmul „Apă pentru elefanţi”, alături de nume grele de la Hoolywood, iar acum mai pregăteşte încă două filme ce vor avea probabil, acelaşi succes. Oricum, indiferent de numprul succeselor sale, Robert va rămâne pentru fanii lui înfocaţi Edward Cullen, vampirul îndrăgostit din „Twilight”.
 
Robert Pattinson sau Taylor Lautner? Care e preferatul tău?

Vezi poze cu Taylor Lautner în pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2