La ce petreceri de Halloween mergi în weekend

De Nicoleta Galeteanu pe

Cine vrea să petreacă Halloweenul în stil original, printre monştri şi strigoi, cluburile propun la sfârşit de octombrie petreceri terifiante şi nopţi de groază lungi.
De vineri până duminică noapte, petrecerile tematice se ţin lanţ în tot oraşul, cu baluri mascate, concerte şi proiecţii de filme horror.

Însă, indiferent pe unde alegi să bântui, pregăteşte-ţi costumul, căci altfel nu te vei putea strecura pe nicăieri.

Vineri începe colindul de Halloween

Vineri, Halloweenul începe pe Calea Plevnei Nr 27, acolo unde Letters Bar te aşteaptă să mergi cu colindul (trick or treat/ give me something good to eat), dar un Halloween special s-a plămădit şi în Control.

Evenimentul „The Great Rock’n’Roll Circus” îi aduce pe scenă pe „The Dead Ceausescus” care vor concerta de la ora 21.00. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Kulturhaus (fostul Twice) te invită la un show burlesque în premieră, susţinut de Daiquiri Dusk, una dintre cele senzuale dansatoare de burlesque din Marea Britanie.

Măşti, concursuri, costume şi prăjituri, toate la 10 lei. Evenimentul începe la ora 21.00.

Premii pentru cele mai frumoase costume

Sâmbătă, cel mai nou club din oraş, Cage Club, te invită la petrecerea „Halloween’s Eve Metal Party”, unde sunt aşteptaţi toţi vampirii însetaţi de heavy metal.

Petrecerea începe de la ora 19.00, însă trupele Nox Aurea, Gothic, Whispering Woods şi Apa Sîmbetii vor încinge toate spiritele rătăcitoare pe strada Nicolae Titulescu.

În plus, ai parte de de placintă de dovleac şi shot din partea casei. Costumaţiile originale de Halloween sunt premiate. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Şi Hard Rock Café te premiază dacă nu îţi uiţi costumul acasă. Cei care merg deghizaţi au şanse să plece acasă cu premii, iar dacă mergi sâmbătă seară nimereşti la concertul celor de la Trooper, dacă nu i-ai ascultat la concertul Iron Maiden. Distracţia, concretul şi poate premiul te costă 25 de lei.  

Clubul Space nu s-a hotărât încă dacă să celebreze sau nu Halloween-ul, dar şi-a transformat dilema în motiv de petrecere, „Halloween or not”, un maraton muzical de 12 ore, desfăşurat pe două scene diferite. Biletele de intrare costă 25 de lei.

Tot sâmbătă seara, clubul The Silver Church te invită la un party înfricoşător, unde zânele şi îngerii se vor pune în pericol, dansând printre vrăjitoare, demoni şi capete de mort.

De Halloween te-ai mai putea distra şi în „El Grande Comandante”, unde uniforma lui Che Guevara ar fi mai mult decât potrivită, şi ai putea petrece sfârşitul lumii la Atelierul de Producţie, în cadrul „The End of The World Party”.

Petreceri gratuite dacă ai ţinuta la tine

În Underworld, petrecerea cu strigoi este gratis; mai ales aceştia vor fi bineveniţi, iar în Mash va fi premiat cel mai îngrozitor personaj şi cel mai înspăimântător costum. Poţi fi chiar tu.

Şi în club Shakespeare ai acces liber, fireşte cu ţinută corespunzătoare. Aceeaşi regulă este şi în club Maya pentru acces liber în lumea morţilor vii.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro