(P) Vassilikos, micul paradis al insulei Zakynthos

De Unica.ro, pe
Vassilikos este renumită pentru frumuseţea sa naturală şi pentru liniştea pe care o oferă, devenind în fiecare sezon estival un adevărat paradis pentru cei care iubesc marea. În plus, plajele de nisip se îmbină armonios cu vegetaţia luxuriantă, oferindu-le oaspeţilor cele mai frumoase vederi din Zakynthos.

Insula Zakynthos, scăldată de apele cristaline ale Mării Ionice, te aşteaptă într-o vacanţă plină de farmec, unde fiecare staţiune, fie ea cosmopolită sau sălbatică, şi fiecare sat pitoresc te întâmpină cu peisaje fantastice, care te vor cuceri de la prima vedere.

Colţ de rai

Această parte minunată a insulei Zakynthos te surprinde nu doar cu peisajele sale impresionante, ci şi cu sate tradiţionale, care nu sunt foarte dens populate. Frumuseţea largă a regiunii Vassilikos include vaste plantaţii de măslini, cultivate cu grijă, şi munţi falnici, la poalele cărora sunt aşezate cele mai bune plaje nu doar de pe insulă, ci din întreaga zonă Ionică.

De altfel, staţiunea este cunoscută ca fiind un important sit de reproducere pentru celebrele ţestoase Caretta Caretta, care se află sub supravegherea şi protecţia Parcului Naţional Marin din Zakynthos.

Un loc pentru toate gusturile

Vassilikos este o staţiune foarte liniştită, inclusiv pentru familii cu copii, dar care oferă toate facilităţile posibile și tot confortul pe care îl cere o vacanţă de calitate. Vei găsi aici de la hoteluri de lux până la apartamente ori case tradiţionale construite din piatră, plus numeroase restaurante, taverne, baruri, cafenele şi magazine.

Cele mai multe restaurantele se găsesc nu doar de-a lungul drumului principal, ci şi în multe locuri liniştite din apropierea plajelor. Aici te poţi bucura de cel mai bun peşte proaspăt, fructe de mare, carne la grătar şi multe preparate tradiţionale din bucătăria grecească, engleză, chinezească sau italiană. Locuri pitoreşti, însoţite de o cină minunată, în care se îmbină bucătăria locală cu muzica live şi dansuri tradiţionale greceşti… iată cum se poate încheia o seară deosebită în Zakynthos!

De Geanina Ichim

Sejur Zakynthos

Hotel Majestic 4*- de la 299 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!