(P) Vacanță pentru Seniori de la numai 399 lei! 4 zile în Delta Dunării

De Unica.ro, pe
Una dintre cele mai fermecătoare destinații ale României, Delta Dunării este acum tot mai accesibilă turiștilor seniori care pot descoperi rezervația într-un sejur de 3 nopți de la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina, la tarife începând cu numai 399 lei de persoană!

Pachetul de vacanță Delta pentru Seniori include cazare cu demipensiune tip bufet, transport autocar și transferul cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. În plus, Gulliver Delta Resort 3* Uzlina îți oferă posibilitatea să descoperi cel mai tânăr pământ european și în excursii opționale spre cele mai populare locuri precum Sulina, Sfântu Gheorghe, Pădurea Letea sau Dobrogea de Nord.

Gulliver Delta Resort 3* are o poziție excelentă pe o limbă de pământ la intersecția dintre brațul Sf.  Gheorghe și canalul Uzlina, fiind amenajat în completă armonie cu natura. În ciuda stilului său tradițional, resortul dispune și de facilități moderne pentru ca șederea ta aici să fie una de poveste. Grădina umbrită de sălcii este ”decorată” cu hamace și balansoare. Pontoanele sunt perfecte pentru pescuit, iar piscina generoasă asigură răcoarea în zilele calde de vară.

Marele tur al Deltei Dunării

Explorează Delta Dunării la o plimbare plăcută cu barca pe canale și lacuri, grație excursiilor opționale organizate de Gulliver Delta Resort. Cu această ocazie, descoperă vechea capitală a piraților, Sulina, acolo unde Dunărea se varsă în Marea Neagră. Dar și fascinanta Pădure Letea, care a devenit subiectul filmului documentar Caii sălbatici din Delta Dunării. De altfel, aceasta este și cea mai veche rezervație natural a României, astfel că o plimbare prin zonă îți scoate în cale o bogăție de stejari seculari și plante specifice mai degrabă zonelor exotice.

Delta Dunarii

Dobrogea de Nord și atracțiile sale

Delta Dunării atrage turiștii din toate colțurile lumii, impresionați de flora și fauna unice ce clasează Rezervația Biosferei în topul celor mai bogate locuri din întreaga lume. În plus, un sejur în acest paradis natural parte din UNESCO îți oferă prilejul excelent să descoperi bogățiile istorice și religioase ale Dobrogei de Nord,.

Află mai multe despre istoria creștină a Dobrogei prin excursia la Martirionul de la Niculițel și la cele mai importante edificii de cult din zonă – Mănăstirile Cocoș, Saon și Celic Dere. Fiecare dintre ele adăpostește o serie de moaște ale unor martiri creștini, iar Mănăstirea Celic Dere impresionează prin icoana care se curăță singură. Alte atracții deosebite pe care le poți descoperi în Dobrogea de Nord mai sunt Cetatea Istria și Cetatea Enisala, prima localitate atestată documentar din România, precum și Lacul Razim.

De Geanina Ichim

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Ultra Last Minute Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur 4 zile Delta pentru Seniori – tarife de la 399 lei/persoana – cazare cu demipensiune sau de la 499 lei/persoana – cazare cu pensiune completa. *Plecare din 07.06!

*Sejur 5 zile Delta pentru Senioritarife de la 449 lei/persoana – cazare cu demipensiune sau de la 549 lei/persoana – cazare cu pensiune completa. *Plecare din 10.06!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. *Oferta speciala valabila pentru plecarile din 07.06 si 10.06! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!