(P) Explorează exotica Asia de Sud-Est, într-un circuit de 18 zile

De Unica.ro, pe
Constraste la orice pas, un mix de culturi și atracții fascinante, paradisuri naturale cu plaje tropicale și lagune azurii, orașe cosmopolite marcate prin turnuri futuriste și temple antice ce sfidează orice regulă a timpului... acestea sunt ingredientele principale pentru un circuit de neuitat în Asia de Sud Est.

Pornește în avetura vieții tale, într-un circuit de 18 zile alături de Europa Travel în care vei descoperi trei destinații fascinante: Thailanda, Malaezia și Singapore, cu tot ce au mai bun de oferit vizitatorilor – de la minuni naturale la superlative arhitecturale, aici vei găsi locul preferat în care să te oprești.

Scuba diving în Thailanda

Turul de 18 zile începe cu Thailanda, unde insulițele Pattaya și Phuket se numără printre favoritele publicului atunci când vine vorba de sejururi exotice, gație fabuloaselor plaje mărginite de păduri de mangrove și stânci iscate din apele turcoaz.

Scuba diving este sportul simpol al Thailandei, astfel că o vizită aici se completează excelent cu o sesiune de scufundări pe Insula de Coral – Koh Lan, cu superba sa lagună mărginită de bariera de corali datorită căreia apele sunt calme, calde și strălucitoare.

Thailanda nu este doar despre peisaje tropicale și viață de noapte fulminantă, ci și despre tradiții ancestrale și spiritualitate, mai ales că locuitorii țării sunt cunoscuți ca fiind cei mai credincioși oameni de pe pământ. Acest lucru se vede cel mai bine îm Bangkok, ce găzduiește mai bine de 400 de temple somptuoase. Dintre acestea se remarcă Marele Palat aflat în inima orașului, Templul de Smarald al lui Buddha sau Templul lui Buddha Înclinat.

Orașul Îngerilor impresionează prin amestecul delicat dintre estul traditional și vestul modern și este cunoscut și pentru încântătoarea Piață Plutitoare, cel mai bun loc din Țara Zâmbetelor, unde ai ocazia să descoperi cultura thailandeză în timp ce faci shopping și admiri peisajele.

Circuit Thailanda, Malaezia, Singapore

Între exotism și futurism, în Malaezia

Malaezia este o destinație incredibilă oferind experiențe de vacanță contradictorii. Dacă zona de sud (formată din peninsula Malaezia și insulele adiacente) este mult mai cosmopolită și se laudă cu orașe futuriste și temple grandioase, teritoriul din nord (format din Insula Borneo) este sălbatic, dominat de jungle tropicale și triburi.

Europa Travel te invită să descoperi Penang, o insulă fascinantă cu orașe coloniale, temple, moschei și biserici, plaje albe cu stațiuni de lux și câmpuri nesfârșite de ceai. Aici vei vizita George Town – un oraș parte din UNESCO  unde vei simți cel mai bine atmosfera tradițională a Malaeziei. Oprește-te la Templul Șerpilor și la Rezervația de Fluturi Tropicali, unde vei admira o colecție impresionantă de insecte și reptile.

Capitala Malaeziei, Kuala Lumpur este acaparantă cu totul … mai ales dacă alegi să urci în Turnurile gemene Petronas care ajung la înălțimea de 451 metri, de unde orașul ți se deschide în fața ochilor în toată splendoarea sa. Kuala Lumpur poate fi și tradițională mai ales dacă faci o plimbare în China Town, unde se îngrămădesc tarabele vânzătorilor ambulanți de haine, suveniruri sau mâncăruri asiatice.

Unul dintre cele mai extravagante orașe din lume

Singapore face parte din categoria locurilor de văzut măcar o dată în viață fiind de altfel și una dintre cele mai scumpe și exclusiviste destinații de pe mapamond. Orașul Leilor este rafinat, elegant și înțesat de superlative arhitecturale, datorită cărora milioane de vizitatori poposesc aici în fiecare an.

Singurul oraș-stat al continentului, Singapore uimește călătorul prin Gradinile Verticale, cele mai mari din lume, unde se unește natura cu tehnologia. Proiectul fabulos se întinde pe 101 ha și cuprinde peste peste 226.000 de plante mediteraneene dintre care și 18 copaci artificiali cu arhitectură SF realizați cu scopul principal de a colecta apa de ploaie și lumina solară, primind un supranume descriptiv de „motorul mediului”.

După ce explorezi Singapore cu fascinantele și coloratele cartiere Chinatown, Little India sau Kampong Glam, unde tradițiile acestor popoare au contribuit la caracterul unic al orașului, Europa Travel îți propune o excursie opțională spre Insula Sentosa. Acesta este un paradis cu peisaje tropicale, plajele din nisip alb și lagune turcoaz. În plus, insula Sentosa este celebră pentru viața de noapte antrenantă și Regatul Insectelor, unde sunt adăpostite specii rare de insecte inclusiv o colecție impresionantă de licurici.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Circuite exotice 2018

Circuit Thailanda – Singapore – Malaezia – Tarif: 2099 Euro/persoana, 18 zile, cazare la hoteluri de 3*-4*, 15 mic dejun + 7 cine, transport avion, ghid roman, ghid local. *Oferta speciala – Reducere 300 euro/camera, valabila pentru inscrieri pana la 29 Iunie 2018! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!