(P) Cum mergi la sigur cu muzica la evenimentul tău? Alegi Prestige Orchestra!

De Unica.ro pe

Despre fiecare eveniment perfect, invitații își încep povestea așa: „muzica a fost super, am dansat toată noaptea”. Tocmai pentru că vrei ca petrecerea ta să fie una reușită, știi că nu poți lăsa distracția pe mâna oricui. Dacă îți dorești să aduci în viața invitaților tăi magia și experiența unică a unui spectacol plin de emoție, atunci trebuie să mergi la sigur și să apelezi la Prestige Orchestra, singurul one band show din România, fondat de doi îndrăgostiți.

E firesc să nu știi ce tip de spectacol îți dorești, cert este că odată ce îi vei cunoaște vor veni cu soluția perfectă pentru tine. Prestige Orchestra este o trupă complexă pentru evenimente și reușește să abordeze cu ușurință foarte multe genuri muzicale. Show-urile pe care ei le pot prezenta pe parcursul unui eveniment sunt deosebite, mai ales datorită manierei proprii de a le pune în scenă. Iată care sunt principalele tipuri de show pe care le poți avea la evenimentul tău:

  • Cover music show

Prestige Orchestra este una dintre cele mai bune trupe de entertainment din România, iar cele peste 1000 de evenimente la care au participat de-a lungul anilor sunt o dovadă clară a succesului de care se bucură. Melodii cunoscute, consacrate aduc invitații pe ring și îi conving să rămână acolo pe toată durata evenimentului.

  • Momente de folclor stilizat

Nu există petrecere reușită fără muzică populară, dar Prestige Orchestra pune în scenă adevărate show-uri de folclor reinterpretat, pentru cei care își doresc ceva mai modern. Pe lângă prelucrarea melodiilor consacrate, show-ul este completat de costumații stilizate, portul popular fiind adaptat zilelor noastre de designeri români care reușesc să lucreze manual adevărate capodopere.

  • Cabaret show

Visezi la un spectacol plin de culoare și la o călătorie în jurul lumii în pași de dans? Vei trăi această experiență prin intermediul acestui show, datorită costumelor spectaculoase și coregrafiilor autentice. Rețeta este garantată: atenția publicului este captată, iar amintirile create – foarte puternice.

  • Folclor show

Tradiția trebuie păstrată, iar muzica și portul popular sunt promovate și puse la loc de cinste de membrii Prestige Orchestra. Melodii, dansuri și porturi din diferite colțuri ale țării fac paradă într-un spectacol fără întrerupere, susținut de grupul folcloric și de dansatorii profesioniști. Emoționant, acest moment amintește tuturor invitaților cât de importante sunt originile noastre și cât de frumoase sunt tradițiile noastre!

  • Recital de nai cu video proiecție pe rochia interpretei

Puține instrumente transmit aceeași sensibilitate ca naiul, iar când el este îmbinat cu tehnologia prezentului, rezultatul este unul uimitor. Emoția fiecărui cântec în parte este dublată de povestea spusă prin imagini chiar pe rochia naistei.

Vrei să afli mai multe despre Prestige Orchestra? Perfect, îi găsești aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro