„Ori fetita, ori baiat, bebe mic va fi trendy ca mine!”

De Unica.ro, pe

"Ori fetita, ori baiat, bebe mic va fi trendy ca mine!" Corina raspunde din plin la provocari! Cea mai mare dintre ele ii va schimba complet viata peste cinci luni, cand ea si iubitul ei, Ioan Bud, vor deveni parinti. Cine vor fi nasii celui mai cool bebe din showbizul romanesc? Se vor casatori sau nu Corina si Nelutu? Afli chiar acum.

Basmele sunt stiri expirate? Cel pe care ti-l voi povesti e pura realitate! Un barbat si o femeie s-au vazut, s-au placut, au cladit o relatie frumoasa impreuna vreme de mai bine de un deceniu, au luptat sa pastreze „comoara” intacta, departe de lumea invidioasa, si acum culeg „rodul”: se minuneaza in fiecare zi de faptura mica si fragila care creste in burtica ei si se intreaba cu cine va semana mai mult.

Viitoarea mamica le este cunoscuta tuturor drept o fire nonconformista, cea mai funky si originala aparitie scenica de la noi, perfectionista si pasionata de meseria ei.

"Ori fetita, ori baiat, bebe mic va fi trendy ca mine!" Viitoarea mamica pe care am cunoscut-o eu e o femeie sensibila, copilaroasa, vesela si creativa, care iti gaseste solutii pentru orice dilema, oriunde si oricand. O femeie puternica, mignona, care are curajul sa intampine privirile bulversate ale curiosilor ce ii fixeaza cizmele verzi fosforescente sau ochelarii de soare-cozoroc cu o nota de dulce ironie. Pe care doar prietenii ori un jurnalist curios o pot distinge, camuflata de un zambet ghidus si de un „Totul o sa iasa „Wow”!” calduros si ferm.

TEXT: Andreea Glodea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!