Doar 12% dintre românce au avut orgasm multiplu de Valentine’s Day

De Trombon.ro, pe

Deşi anul acesta se anunţa a fi unul de-a dreptul revoluţionar în privinţa progreselor româncelor pe calea obţinerii orgasmului multiplu de Valentine’s…
… iată că realitatea crudă a sfâşiat şi de data aceasta speranţele uriaşe ale femeilor din toată ţara.

Potrivit unui sondaj amplu realizat de revista Unica, doar 12% din românce au avut un orgasm multiplu în seara de Valentine’s, deşi estimările iniţiale erau de peste 90%. Şi asta în condiţiile în care 60% din cele intervievate declară că s-au pregătit pentru fericitul eveniment.

Celelalte, care declară că deşi nu s-au pregătit au aşteptat şi au sperat să beneficieze de un orgasm multiplu, susţin că aceste lucruri e cel mai bine să fie lăsate la mâna lui Dumnezeu.

Mărturia celor lipsite de bucuria orgasmului multiplu de Valentine’s este sfâşietoare:

„Am crezut cu tărie că în sfârşit se va întâmpla şi la mine anul acesta. Ştiam că doar de Valentine’s este posibil, am făcut tot ce trebuia făcut, însă în clipa fatidică, deşi mi-am ţinut respiraţia, nu s-a întâmplat nimic”, susţine Paula, şef serviciu Taxe şi Impozite locale Medgidia, una din milioanele de românce care au fost private de orgasmul multiplu.

În schimb, norocoasele păstreaza tăcerea

„Nu îmi place să discut despre asta. Nu înţeleg de ce ar trebui să povestesc şi altora despre experienţa mea. Să aibă şi ele, să nu se mai aştepte să li se spuna aşa, mură-n gură, cum e, cum se face, ce şi cum. Până când să mai dăm noi, cele norocoase, toate aceste informaţii gratuit?”, declară Mihaela, tânără situată în procentul de 12%.

Oamenii de ştiinţă dau vina pe consumul de droguri: „Există o interdependenţă demonstrată între consumul de droguri şi absenţa orgasmului multiplu. Pornind de la marijuana, până la heroină şi cristale. Alţi factori sunt de o importanţă secundară, ponderea acestora este infimă”, declară Ionel Mecinicopici, directorul Institutului Roman pentru Orgasm (IRO).

Până în prezent Institutul Român pentru Orgasm nu a comunicat nicio concluzie asupra factorului „bărbat”.

Doar 12% dintre românce au avut orgasm multiplu de Valentine's Day

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!