Orașul în care oamenii au ales o pisică pentru postul de primar

De Oana Savin, pe
Oamenii au decis să pună în funcția de primar al orașului o pisică. În Omena, locuitorii s-au săturat de politicieni corupți și au ales să fie conduși de patrupede.

De acum, orășelul din Michigan, Statele Unite, va fi condus de o pisicuță numită Sweet Tart (Tartă Dulce). Ba chiar mai mult, la alegeri au intrat în cursă doar animale.

Potrivit revistei People, cei care au candidat pentru funcția de primar al orașului Omena au fost: două pisici, un păun, o găină, o capră și 13 câini.

Sweet Tart, în vârstă de 9 ani, a primit cele mai multe voturi din partea locuitorilor și este acum primar în Omena.

Citește și: Un bărbat a fost arestat după ce a luat micul dejun cu o femeie

Reprezint tot ce este mai bun în Leelanau County cu tartă dulce cu cireșe. Am experiență în guvernare/ supervizare în gospodărie. Și cum am fost vice primar timp de trei ani și mi-am îndeplinit toate îndatoririle, știu că mă pot descurca foarte bine în poziția de primar”, a scris Sweet Tart în profilul candidatului, explicând de ce merită să fie primar.

Toate profilurile candidaților au fost încărcate pe website-ul orașului, iar votarea s-a făcut online, deschisă către toți iubitorii de animale din lume, care au vrut să participe în procesul de alegeri.

Sweet Tart a primit cele mai multe voturi și a fost ales primar.

Locuitorii orașului Omena consideră că animalele sunt foarte capabile să ia decizii. Întrebați despre acest lucru, președintele societății istorice, Keith Disselkoen a spus: „Au lăbuțe. Acceptăm amprente de lăbuțe. Documentele legale pot fi semnate prin imprimarea unei lăbuțe”.

Citește și: Femeile, rugate de președinte să renunțe la contraceptive

Felina va ocupa această funcție până în anul 2021. Celelalte funcții au fost ocupate astfel: primul vice primar este câinele Diablo Sharpio, al doilea vice primar este câinele Punkin Anderson – Harden, secretar de presă este gâsca Harley Jones, iar asistent special este găina Penny Labriola.

Sursă foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!