Oferte pentru o vacanţă ieftină în Grecia

De Nicoleta Galeteanu, pe

Fie şi cu bugete de criză, cei care nu vor renunţa la planurile de concediu pot beneficia de oferte avantajoase dacă aleg Grecia ca destinaţie în această vară.
Ghinionul unora, bucuria altora, căci situaţia tensionată din Grecia determină operatorii din turism să mai scadă tarifele. Totuşi, dacă eşti în căutare de tarife mai accesibile este bine să te orientezi şi către agenţiile mai mici, care pot fi uneori mai flexibile.

Iată ce oferte propun agenţiile de turism pentru un sejur în frumoasele insule greceşti, mai accesibile ca oricând în acestă vară!

O ofertă specială ne propune agenţia de turism Ama Travel, valabilă în perioada 5 – 7 iulie. Aşadar, poţi alege un sejur de şapte zile în insula Creta – cu plecare în una din zilele menţionate – pentru 289 euro.

Pachetul turistic include cazarea la un hotel de trei stele în staţiunea Herssonisos, cu demipensiune, transport cu avionul şi transfer aeroport – hotel, precum şi de asistenţă turistică.

În perioada 16.07 – 10.09 poţi profita de o ofertă bună spre Kos, în schimbul a 399 de euro (57 euro/zi), cu cazare la Hotel Continental Palace, aflat la 50 metri de plajă şi la doar căteva minute de oraşul Kos.

Şi agenţia de turism Christian Tour propune o vacanţă accesibilă într-un peisaj superb al insulelor elene. Pentru cei ce vor să viziteze celebra insulă a lui Hipocrate, Kos, pot găsi sejururi începând de la 349 de euro, 429 sau 449 de euro pe toată perioada verii.

Astfel, pentru o săptămână la hotelurile Apollon sau Gaia Village, situate foarte aproape de plajă, plăteşti 349 de euro, pentru serivicii cu demipensiune, cu bilet de avion cursa charter şi transfer aeroport – hotel – aeroport incluse.

Ca să vezi Santorini în această vară, poţi profita de oferta aceleiaşi agenţii, valabilă pentru finalul lunii iulie, în perioada 26.07 – 2.08.

Situat în zona montană a staţiunii Kamari, hotelul Orion se află la 250 metri de plajă, de unde se vede atât ceaţa munţilor, cât şi turlele faimoaselor biserici gotice de pe insulă. Pentru un sejur de şapte zile în acest tărâm magnific plăteşti 299 de euro, preţ care include micul dejun şi zborul charter.

Distracţie de vacanţă în Halkidiki

La agenţia de turism AA Travel găseşti oferte de vacanţă charter în perioada 10.07 – 27.08 dacă preferi ca destinaţie Halkidiki.

Astfel, o şedere de şapte zile la un hotel de patru stele precum Sani Beach Club, situat lângă Turnul Bizantin, te costă între 200 şi 370 de euro, în funcţie de pachetul de servicii ales.

De asemenea, o alternativă bună pentru o excursie ieftină sunt sejururile cu autocarul, care vin în plus cu oferte spectaculoase de preţ, de tipul „plăteşti unul şi merg doi”.

Aşadar, dacă ai rău de avion, excursia cu autocarul va fi mult mai liniştitoare în acest caz, dar şi datorită efortului financiar mai mic.

La Christian Tour tarifele la astfel de pachete turistice pentru două persoane pornesc de la 200 şi ajung la 250 euro, cu cazare la hoteluri de trei stele, pe insula Thassos. În preţ este inlclus şi micul dejun, pe lângă cazare şi transport.

Un sejur plătit, unul gratuit

La Europa Travel ofertele verii sună ca lichidările de stoc din magazine, tarifele fiind mai mut decât convenabile.

Aşadar, la un sejur cu avionul cumpărat în Creta, Corfu, Santorini, Kos, Rhodos sau Zakynthos, primeşti gratuit un sejur cu autocarul în Corfu, Thassos, Paralia, Asprovalta sau Olympic Beach, oricând doreşti în cursul sezonului vară 2010.

Dacă te încântă oferta, preţul unui sejur cu avionul în insula Corfu, de exemplu, costă între 339 şi 500 de euro, la un hotel de trei stele, cu servicii complete, demipensiune sau doar mic dejun. 

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro