De unde mai poţi cumpăra bilete la concertul The Cranberries

De Nicoleta Galeteanu, pe

La doar o zi distanţă de concertul celei mai adorate trupe irlandeze, fanii The Cranberries mai au la dispoziţie mai puţin de 200 de bilete pentru a lua parte la primul show susţinut în România la Zone Arena…
 … odată cu revenirea celor patru artişti în circuitele muzicale.

Mâine, 20 iulie, irlandezii de la The Cranberries vor ridica la cote maxime temperatura în Capitală, după ce atmosfera incendiară a festivalurilor s-a păstrat la foc continuu vara aceasta.

Scenele din Bucureşti au cântărit greu vara asta cu cele mai bune trupe de rock, dar concertul irlandezilor programat la Zone Arena pare să fie de departe unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, după lotul de bilete comercializat.

Mai puţin de 200 de bilete disponibile

Tichetele s-au vândut continuu de la jumătatea lunii februarie, iar suplimentul de tichete s-a epuizat mai ceva ca pâinea caldă. Astfel, cei care vor să asculte live melodiile lor faimoase precum „Linger”, „Salvation” sau „Zombie” găsesc în acest moment mai puţin de 200 de tichete la trei categorii din cele patru disponibile iniţial.

Potrivit reprezentanţilor Librăriei Humanitas Kretzulescu, la Tribuna Oficială mai există doar 61 de locuri disponibile, în timp ce la Gazon A şi B, la preţuri de 190 şi respectiv 120 de lei, puţin peste 100 de tichete în total în toată reţeaua Eventim, cele din tribune fiind epuizate din timp.

Biletele pot fi cumpărate din aceleaşi puncte de vânzare, adică din toate magazinele Germanos, Vodafone, precum şi din librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi de pe site-ul eventim.ro. Atenţie însă, biletele achiziţionate prin ultima variantă vor fi rezervate doar pentru 18 minute din momentul adăugării în coşul de cumpăraturi.

Fanii mai întârziaţi pot găsi, cu puţin noroc, bilete mai ieftine pe forumuri sau în anunţuri postate de regulă la ştirile despre concertul The Cranberries, unde preţul biletului poate fi şi cu 60 de lei mai ieftin pentru un loc la Gazon A. Anunţurile conţin şi adresa de e-mail a vânzătorului.

De asemenea, tichetele vor putea fi achiziţionate şi de la intrarea în complexul Zone Arena, de pe Bulevardul Barbu Văcărescu, începând cu ora 18.30.

Pentru a vedea configuratia sectoarelor din incinta complexului şi punctele de acces la concert, consultă harta de aici.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro