Nu rata pop-up shop-ul Band of Creators!

De Unica.ro, pe

Designerii români te invită la workshop-uri despre modă și la o sesiune de smart shopping. Pop-up shop-ul Band of Creators se deschide în weekendul 28-29 martie, între orele 11:00 și 20:00, la Galeriile Artmark. Cei care vor trece pragul pop-up shop-ului vor avea acces în premieră la colecțiile de primavară – vară a peste 20 de designeri români și străini.

Dintre aceștia nu vor lipsi Florentina Giol, Larisa Dragna, Diana Flore, Georgiana Giuroiu, Laura Olaru, Edita Lupea, Moogu, Prochaine, Fandacsia, Smaranda Almasa, Life in Mono, Carmina Cimpoeru, 74 streetbags, Irina Florea, Oana Lupaș, Amelie Suri sau Maria Queen Maria (Bulgaria). De asemenea, Ioana Ciolacu va fi prezentă cu un diffusion line al colecției “Hunters”, care a fost prezentată la Berlin Fashion Week și apreciată în unanimitate de presă de specialitate.

Pe lângă shopping, vizitatorii pot participa la workshopuri cu teme precum “Cum să faci cumpărături în mod inteligent” sau “Tendințe primăvară-vară 2015”, pot primi consiliere vestimentară din partea unui stilist avizat și pot beneficia de manichiuri și coafuri realizate de specialiștii Beauty District. Biletul de intrare costă 10 lei. Mai multe detalii și înscrieri la ateliere aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!