Noul roman de Dan Brown: „Simbolul pierdut”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 august 2020, 14:47

„Simbolul pierdut” apare după cinci ani de cercetare, iar acţiunea se concentrează în 12 ore, în care profesorul Robert Langdon, ne conduce alert şi codificat în culisele tainice ale masoneriei.
… masoneriei.

„Am fost întotdeauna fascinat de masonerie, puterile oculte, de societăţile secrete. Am crescut într-un oraş din New England, unde exista o lojă masonică deasupra teatrului local şi vroiam să aflu ce se întâmpla acolo”, declara Dan Brown cu prilejul lansării.

Aşa a fost scrisă o poveste tainică, păstrată sub pecete precum marile secrete ale omenirii până chiar în momentul ales simbolic pentru lansarea de la New York – la miezul nopţii şi un minut…

 

Tiraje enorme, vânzări spectaculoase

„The Lost Symbol” a fost lansat în 15 septembrie în SUA, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă şi Africa de Sud, într-un tiraj inedit însumând 6,5 milioane de exemplare – cel mai mare tiraj de debut înregistrat până acum.
La numai o saptămână de la punerea sa în vânzare, „Simbolul pierdut” confirmă toate aşteptările specialiştilor: 2 milioane de exemplare vândute, după cum anunţă editorul american Doubleday.

În mod spectaculos, în primele 10 zile de la apariţia sa în librăriile britanice, „Simbolul pierdut” înregistra deja vanzari de 77 de exemplare pe minut. Peste 3 milioane de exemplare au fost deja vândute până în prezent numai din ediţia în limba engleză.

Lansări istorice

Pe 14 octombrie, în deschiderea oficială a Târgului de Carte de la Frankfurt, s-a lansat ediţia în limba germană a romanului – cea dintâi traducere europeană -, cu un tiraj de 1,2 milioane de exemplare. Franţa a promis o „lansare istorică” în 26 noiembrie cu un tiraj iniţial de 600.000 exemplare, iar ediţia în limba spaniolă va avea un tiraj spectaculos de un milion de exemplare.

Colecţia integrală Dan Brown a apărut la Editura RAO, iar pentru fani va apărea într-un tiraj special, în cadrul colecţiei RAO Class. .

Preţ volum: 59.99 lei (în librării, din 18 ianuarie 2010)

Pentru mai multe surprize şi promoţii, vizitează şi www.simbolulpierdut.ro  şi www.raobooks.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!