Video: Nexus S, telefonul Google, disponibil în România

De Nicoleta Galeteanu pe

Noul telefon cu platformă Android de la Google, Nexus S, este disponibil începând de astăzi în magazinele din România, anunţă pe pagina de pornire Google România.
Este cel de-al doilea telefon Google, după Nexus One, care vine însă într-o versiune mult mai performantă, fiind primul model de pe piaţa smarthphone-urilor care funcţionează cu cea mai recentă versiune a platformei Android a Google, Gingerbread (Android 2.3).

Realizat împreună cu Samsung, Nexus S se prezintă cu un design total diferit, cu un ecran Super Clear LCD curbat, bine integrat în terminal, aşa încât nici nu se observă că are un display de 4 inch.

Cu o grosime de doar 10,9 milimetri, smarthphone-ul are încorporată toată tehnologia de care ai nevoie. Dispune de o memorie internă de 16 GB, 512 Mb memorie internă, suport pentru conectivitate HSDPA, WiFI, Bluetooth 2.1 şi o cameră de 5 megapixeli, cu autofocus şi blitz LED pe spate, ca la iPhone 4G, şi o camera VGA (640 x 480) pe faţă.

Telefonul este disponibil în magazinele româneşti la preţul de 2.215 lei (529 euro) sau la 1000 lei (239 euro), în varianta cu abonament.

Urmăreşte prezentarea Google a noului smartphone şi spune-ne ce părere ai despre Nexus S.

Foto: YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro