Narcis Ianău şi alţi contratenori descoperiţi la „Got Talent”

De Nicoleta Galeteanu pe

Ajuns pe scena show-ului „Românii au talent” pentru a „distra” publicul, un adolescent de 15 ani din Bacău a uluit o ţară întreagă cu vocea sa formidabilă, lăsând juriul fără cuvinte.
Copleşit de emoţii şi neîncrezător în talentul său, însă extrem de entuaziast că a ajuns la preselecţia emisiunii româneşti, Narcis Iustin Ianău a înmărmurit audienţa, interpretând aria „O mio babbino caro” (arie de soprană), din opera „Gianni Schicchi”, de Giacomo Puccini.

Considerată o calitate rară în rândul cântăreţilor, vocea sa de contratenor a răsunat pentru prima dată pe o scenă, iar prima sa prestaţie a fost suficientă pentru ca Andi Moisescu să admită că a descoperit câştigătorul concursului.
Şi-a descoperit talentul pe când cânta în corul bisericii însă, după ce colegii i-au spus că are voce de fată, acesta a încetat să creadă în talentul său.

Singurul care l-a auzit cântând a fost tatăl său. Aflat în sală, acesta a crezut că publicul îl ia în râs când a început să aclame, a mărturist acesta cu lacrimi în ochi.  
Narcis Iustin Ianău nu a luat niciodată lecţii de canto, dar poate cânta şi pe voce de altistă, mezzosoprană, tenor şi bariton.

Show-urile „Got Talent”, preluate în toată lumea, au meritul de a fi descoperit talente formidabile şi să ofere lumii audiţii cu totul deosebite. Susan Boyle, cântăreaţa de origine scoţiană, este una dintre marile descoperiri ale show-ului britanic, dar pe urmele ei au călcat şi alţii.

Hollie Steel

În vârstă de 10 ani, Hollie a fost descoperită la preselecţia din 2009 a emisiunii britanice, „Britain’s Got Talent”.

Îmbrăcată într-un costum roz de balerină, vădit emoţionantă şi cu o voce tremurândă, la început micuţa balerină nu a părut prea convingătoare. În final, însă, Hollie Steel a ridicat publicul britanic în picioare, reuşind să îi impresioneze până la lacrimi pe cei trei juraţi.

Află pe pagina următoare şi despre alte talente extraordinare descoperite la Got Talent.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge