MyNeverland, sau arta handmade – între pasiune şi afacere

De Madalina Racorean, pe

Nu sunt deloc iscusită în arta handmade-ului şi cred că cei care se ocupă cu asta reuşesc să explice lumii,prin ceea ce realizează,că talentul e mare lucru…
Iată o metodă eficientă de a arăta oamenilor cât eşti de înzestrat, dar şi un mod de a câştiga bani. Lucrul acesta îl face şi Cristina, artizanul de la My Neverland, un loc unde este recunoscută o singura formă de activitate şi anume creaţia.

Cristina descrie munca ei simplu: “ Totul există aici din dorinţa de a arunca o pată de culoare într-o lume prea gri, din dorinţa de a duce un zâmbet şi din dorinţa de a crea lucruri unice. Fiecare dintre noi are nostalgii, gânduri, trăiri, pentru că arta înfrumuseţează absolut fiecare aspect al vieţii.”

Am păşit şi eu în lumea  MyNeverland, cuprinsă de curiozitate şi cu un ţel unic de a mă elibera de griul din jurul meu. Am aflat că meşterul e foarte priceput. Cristina execută cu multă uşurinţă şi evident cu mult drag pictură pe căni de porţelan, gentuţe din material textile pictate în nuanţe vii, ceasuri de perete realizate la comandă pe suport de lemn cu desen manual şi lacuri de protecţie, dreamcathere pentru cei cu vise încă neatinse, halbe din sticlă personalizate, perne şi multe multe altele.
Aşadar, MyNeverland este locul în care vei găsi orice doreşti. Cadoul pe care vrei să îl oferi din suflet, sau obiectul care îţi poate înfrumuseţa casa.

“ Am descoperit că am talent încă de mică. În clasa a-V-a ştiam deja ce voi face în viaţă. Orice creaţie, divină sau umană, înainte de a fi frumoasă, înainte de a fi măreaţă, de a fi nemuritoare , trebuie să fie mai presus de toate unică. My Neverland este un colţ de lume colorată, un loc unde libertatea de a visa la posibilităţi nelimitate nu e îngrădită absolut deloc. Aici orice idee prinde viaţă.
M-au atras dintr-o privire, aruncată pe site-ul Cristinei, tablourile expuse spre vânzare . Jocul copilăros, uşor naiv prin care reuşeşte să le picteze este de-a dreptul unic. Este clar că are o răbdare şi o îndemânare demne de admirat, dar are şi acel farmec pueril care dă obiectelor pe care le face un aer aparte.http://www.myneverland.ro/lucrari/view/picturi

Citeşte despre o afacere dulce ca mierea pe www.ecotrend.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro