Jukebox a filmat videoclipul piesei „Cum Vrei Tu”

De Diana Zagrean, pe

Jukebox, una dintre cele mai iubite trupe din România, a terminat filmările clipului “Cum Vrei Tu”, piesă care reprezintă un nou titlu original din repertoriul acesteia, produs de Nick Kamarera și Outfitt, în studiourile NK Studio.
„A fost una dintre cele mai tari experiențe ale trupei, echipa a fost de excepție și s-a lucrat 14 ore la foc continuu. Ne-a plăcut cum am reușit să transpunem în imagini ceea ce am vrut să transmitem prin această piesă. Este un videoclip frumos, cu o atmosferă plină de emoție și în același timp reflectă starea noastră pozitivă care ne caracterizeaza”, a declarat trupa.
Filmările au avut loc săptămâna trecută, în regia lui Eduardo Vasquez, după un scenariu de Silviu Iliuță, în centrul Bucureștiului, într-o locație care redă tocmai bine imaginea unui oraș care se rupe de statutul de metropolă și mai degrabă pare a fi o comunitate restrânsă.
Clipul spune o poveste despre prietenie, dar și dragoste și reușește să iasă în evidență prin cadre calde, cu aură atemporala.

Alex Vasilache, solistul trupei, a suferit o schimbare de look, una radicală, care a fost integrată în videoclip într-un mod foarte amuzant. De asemenea, trupa s-a bucurat de ținute speciale, cu suportul „Fashion Days”.

Întreaga poveste a videoclipului va putea fi văzută în cel mai scurt timp pe toate posturile TV de specialitate și online.
Foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!