Metallica pe Arena Națională. Ce trebuie să știi despre legendara trupă

De Unica.ro, pe
Legendara trupă se întoarce în România! Concertul Metallica pe Arena Națională e programat pentru miercuri, 14 august, însă evenimentul a fost sold-out la scurt timp după ce biletele au fost puse în vânzare. 

Show-ul din București face parte din turneul internațional „Worldwired Tour 2019”, ce cuprinde 25 de concerte în țări precum Portugalia, Spania, Italia, Elveția, Franța, Irlanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia, Rusia, România etc.

Prețul biletelor la concertul Metallica pe Arena Națională a variat între 235 lei și 9.950 lei. 

Metallica pe Arena Națională. Cine cântă în deschidere și care e programul concertului

În cadrul turneului „Worldwired Tour 2019”, Metallica va cânta alături de trupele Ghost și Bokassa.

La ora 16.30 se vor deschide porțile pe Arena Națională, trupele din deschidere vor cânta în intervalul 17.45 – 19.45 și în jur de ora 20.00 Metallica va urca pe scenă.

Accesul pe Arena Națională se va face prin cele trei intrări amenajate – Bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu și strada Pierre de Coubertin. Organizatorii recomandă publicului să țină cont de zona în care și-au achiziționat biletele, pentru a nu supraaglomera intrările. Pe bilete există tipărite toate informațiile referitoare la cea mai simplă modalitate de acces spre locurile achiziționate.

Concert Metallica pe Arena Națională. Reguli de la organizatori

Participanții la concertul Metallica pe Arena Națională sunt sfătuiți de către organizatori să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență, odată ce au ajuns la locul inscripționat pe bilet.

O altă regulă importantă, de care trebuie să țină cont toată lumea, este aceea că ieșirea din zona de concert nu este permisă. Dacă cineva iese din zona de concert, nu va mai putea intra pe baza biletului sau a brățării.

Fumatul este permis doar în zonele special amenajate și semnalizate, atât pentru fumătorii de țigări obișnuite, cât și pentru fumătorii de țigări electronice.

Înregistrarea de orice fel a concertului este strict interzisă.

Obiecte interzise la concertul Metallica pe Arena Națională

Conform organizatorilor, în zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:

 • băuturi și produse alimentare achiziționate din afara perimetrului locației;
 • sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
 • artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere;
 • scaune;
 • arme, obiecte contondente, lanțuri;
 • umbrele;
 • animale de companie;
 • rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4;
 • căști de motociclist;
 • selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

Obiecte permise la concertul Metallica pe Arena Națională

 • aparate de fotografiat compacte,
 • brichete,
 • medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.

Achiziționarea băuturilor și produselor alimentare

Publicul prezent la concertul Metallica pe Arena Națională va avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă, bere cu și fără alcool, cafea, înghețată și gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.

Concert Metallica pe Arena Națională. Accesul copiilor mai mici de 12 ani nu este recomandat

Accesul copiilor mai mici de 12 ani nu este recomadat la concertul Metallica pe Arena Națională, din cauza sunetelor puternice.

Dacă cei prezenți la eveniment aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, pe baza biletelor de acces achiziționate pentru aceștia, anunță organizatorii. Copiii ar trebui să aibă căști de protecție și toți minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!