Mesaje, SMS-uri şi urări de Crăciun

De Unica.ro pe

Trimite-le celor dragi cele mai frumoase SMS-uri, mesaje şi urări de Crăciun. Te ajutăm cu o mulţime de idei haioase, profunde sau în versuri.
Bucuria vine din lucrurile mărunte, liniştea din suflet, iar caldura din inimă. Îţi doresc să le ai pe toate, alături de familia ta!
În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţi inima şi primeşte un strop din binecuvantarea care se revarsă peste lume în această noapte!
Fie ca lumina Sărbătorilor să-ţi acopere sufletul de bucurie şi să-ţi călăuzească paşii spre un an nou fericit!
Fie că Naşterea Domnului să vă lumineze sufletele şi casa, să aveţi parte de sănătate, belşug şi fericire!
Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La mulţi ani!

SMS-uri, mesaje şi urări haioase de Crăciun

Sărbătorile să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La Mulţi Ani!
De Crăciun, să aveţi brad încărcat, Moş bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit!
Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!
Sărbători Fericite şi un brad cât mai frumos, să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos!
Dacă nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!

SMS-uri, mesaje şi urări de Crăciun în versuri

Pe la colţuri unii spun, Că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o să vină, Să vă aducă în pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, Să vă aducă mult noroc!
Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos.
Se zvoneşte că pe seară, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moş Crăciun să-ţi vestească un an bun!
Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de Sărbători, acum şi-n anii următori!
Foto: Shutterstock

Vezi și alte idei de mesaje de Craciun frumoase

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro