Mesaje și felicitări cu imagini de Paște

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 26 aprilie 2019, 14:51
Mesajele și felicitările de Paște sunt cel mai frumos și rapid mod de a transmite cuiva gândurile și sentimentele tale, cu atât mai mult cu cât acea persoană nu se află lângă tine.

Paștele este una dintre cele mai frumoase sărbători ale creștinilor și simbolizează iubirea nemărginită pe care Dumnezeu a revărsat-o asupra oamenilor, reprezintă Învierea Mântuitorului Iisus Hristos și șansa oferită omenirii pentru mântuire. Sărbătorile pascale sunt prilej de bucurie și se petrec, conform tradiției, în mijlocul familiei, urările cele mai populare fiind tradiționalul Paște fericit! și salutul Hristos a Înviat! la care se răspunde întotdeauna cu Adevărat a Înviat!. Dincolo de aceste urări, fiecare persoană în parte își poate completa mesajul cu emoțiile, stările și propriile trăiri și sentimente. Dacă nu reușești să fii alături de cei dragi în aceste zile sfinte sau dacă inspirația nu este de partea ta, iată câteva idei de mesaje și felicitări cu imagini cu care să le înfrumusețezi Paștele!

Mesaje de Paște fericit

„Fie ca sărbătoarea nașterii Mântuitorului Iisus să vă reverse în casă și-n suflet cele mai calde și sincere urări de sănătate și fericire! Paște fericit! Hristos a Înviat!”

„Minunea Învierii lui Iisus Hristos ne aduce în fiecare an un strop de magie în viață. Să lăsăm porțile inimii deschise și să primim binecuvântarea divină! Hristos a Înviat! Paște fericit!”

„Fie ca sacrificiul Domnului nostru Iisus Hristos să renască în noi cele mai nobile și sincere sentimente! Să aveți parte de iubire, bunătate, iertare și îngăduință față de cei dragi! Paște fericit! Sărbători cu lumină!”

„Să lăsăm lumina sfântă a Învierii să ne fie călăuză în viață și să ne ghideze pașii către fapte vrednice, către înțelegere și iertare, către compasiune și iubire. Hristos a Înviat! Paște fericit!”

„Fie ca lumina sfântă a Învierii să vă coboare-n suflet bunătatea, iertarea și umilința de care Domnul nostru Iisus Hristos a dat dovadă pe cruce. Paște fericit! Sărbători binecuvântate!”

„Domnul nostru Iisus Hristos s-a răstignit pe cruce pentru iertarea păcatelor noastre. Să ne facem demni de sacrificiul Său, să-L preamărim și să primim în casele și sufletele noastre lumina sfântă a Învierii. Hristos a Înviat! Paște fericit!”

SMS de Paște

„Cu lumânările aprinse și pacea așternută în sufletul curat, vă spun: Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători luminate!”

„Vă doresc un Paște fericit, cu pace în suflet, liniște în casă și bucate binecuvântate pe masă! Hristos a Înviat! Sărbători cu lumină!”

„Magia Învierii lui Iisus Hristos să-ți presare în cale zâmbete și bucurii, bunătate, noroc și sănătate! Paște fericit alături de cei dragi! Hristos a Înviat!”

„Sărbători cu lumină și pace în suflet! Paște fericit și binecuvântat alături de cei dragi! Hristos a Înviat!”

„Bucurie, veselie, voie bună pe câmpie și în casă, chiar pe masă, o bucată delicioasă! La icoană cu lumină și cu dragoste divină, pacea să vă însoțească, sănătatea ocrotească și credința să întărească! Paște fericit! Sărbători cu har!”

Felicitări cu imagini de Paște

„Cioc! Cioc! Cioc! Iepurașul a venit/ Paștele l-a însoțit/ Și în coșulețul său/ A pus pască, drob și-un ou. Paște fericit!”

Mesaje cu felicitari de paste

„Când Iisus S-a răstignit,/ Lumea-ntreagă a mântuit/ Și de sus El ne veghează,/ Calea noastră luminează!/S-aveți Paște liniștit/ Și dorințe de-mplinit!”Mesaje cu felicitari de paste 1

„Clopotele bat,/ Hristos a Înviat! Paște fericit și binecuvântat! Sărbători luminate și fericite alături de cei dragi!”

Mesaje cu felicitari de paste sms

„Hristos a Înviat!/S-aveți Paște îmbelșugat!/Sărbătoare cu lumină,/ Și iubirea Sa divină!”

Mesaje cu felicitari de paste 2

„Hristos a Înviat/ Lume întreagă a-ncununat./ Însuși prin lumina Sa/ Ne-a călăuzit calea/ Și prin sacrificiul Său /El ne-a vindecat de rău/”

Mesaje cu felicitari de paste 4

Felicitări cu urări de Paște

Mesaje cu felicitari de paste sms 1

Mesaje cu felicitari de paste sms 2

Vezi aici mai multe felicitări cu mesaje de Paște!

Citește și – Cele mai frumoase decorațiuni de Paște

Citește și – 10 idei de aranjamente și decorațiuni pentru masa de Paște

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!