Melodia trupei Taxi, face senzaţie în Suedia şi Polonia

De Diana Zagrean, pe

Hitul ”Cele două cuvinte” al trupei Taxi a ajuns să fie iubit şi în alte ţări europene. După succesul din România, piesa a ajuns să aibă variante cover în Suedia, Polonia şi Republica Moldova.
Hitul trupei Taxi, „Cele două cuvinte”, a ajuns până în Suedia. Câțiva artiști locali au descoperit melodia trupei Taxi, au tradus-o în suedeză, au înregistrat-o într-un studio și apoi au creat un nou videoclip al acesteia.

Vocea este a lui Anders Brolin, care apare în videoclip alături de Andreas Nilsson, Arne Soder, Henrik Brodin și Peter Bossmann, într-o producție semnată de Ylva și Linda Persson.
Ca o dovadă că bărbaţii sunt la fel, indiferent de naţionalitate sau limba pe care o vorbesc, melodia a prins şi în Polonia.

Şi în Republica Moldova există o variantă a piesei, dar în interpretare feminină, ca o replică a sexului frumos la greutăţile în comunicare ale bărbaţilor din lumea întreagă.


Videoclipul și piesa „Cele două cuvinte” au nenumărate re-make-uri autohtone și continuă să se răspândească viral, stârnind interesul și pe alte teritorii ale lumii.
Foto: Arhiva Ringier
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!