Manu Chao, în concert la Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cunoscut drept unul dintre dintre cei mai nonconformişti artişti contemporani, Manu Chao anunţă un concert de zile mari la Bucureşti, în primăvara acestui an…
  …cu prilejul turneul său mondial „La Ventura”.

Pentru a doua oară în faţa publicului român, după show-ul memorabil din 2008, de pe scena B’estfest, artistul revine pentru un concert exclusivist, programat pe 16 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă organizatorii Emagic.

Ascultat pe scenele celor mai sonore festivaluri ale lumii – Roskilde, erchter, Lowlands, Pinkpop, Coachella, Sziget -, Manu Chao este unul dintre cei mai apreciaţi reprezentanţi ai culturii folk latine, în care a inclus mix-uri eclectice de sonorităţi rock, chanson, salsa sau reggae şi un repertoriu în diverse limbi străine.

Show-urile sale live sunt adevărate explozii de emoţie şi energie, din care nu vor lipsi hit-urile sale din ultimii ani.

Biletele vor fi puse în vânzare marţi, 22 februarie, pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, fiind disponibile la o singură categorie de preţ, respectiv 108 lei, sumă la care se adaugă costul serviciilor de ticketing.

Locul în sală va fi alocat fiecărui spectator în momentul achiziţionării biletului.

Ascultă una dintre melodiile Manu Chao, care a făcut înconjurul lumii în anul 2009. 

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!