De unde închiriezi costume pentru Halloween

De Nicoleta Galeteanu pe

Pe lângă dovleci sculptaţi, plăcinte de dovleac, evident, şi distracţie în spirit irlandez, Halloween-ul aduce şi petreceri tematice cu vampiri şi vârcolaci invitaţi.
Pentru că 31 octombrie se apropie şi odată cu ea şi Halloween-ul, ne-am gândit că ţi-ar prinde bine să te afişezi la petrecerile tematice într-o costumaţie specială, motiv pentru care îţi sugerăm câteva locuri de unde poţi închiria vestimentaţie tematică.

În zona Calea Moşilor, magazinul Carnaval Fiesta îţi propune aproape toate variantele de costumaţie pentru noaptea de Halloween, de la vampiriţă sau vrăjitoare, până la costum de asistenă medicală sau chiar Marie Antoinette.

Preţul este de 60 de lei pentru fiecare costum şi se închiriază pentru 24 de ore. Magazinul se află pe strada Spătarului 30.

La Party Factory, din strada Popa Nan 171, găseşti peste 1.500 de costume şi accesorii pentru absolut orice petrecere tematică. Pentru Halloween însă, atelierul de creaţie îţi recomandă „vampiri de lux”, fantome, mirese înfricoşătoare, lilieci, scheleţi, monştri, dovleci şi tot aici găseşti şi lentile de contact pentru o deghizare complet horror.

Închiriatul pentru 24 de ore costă între 60 şi 100 de lei. Pentru accesorii plăteşti 3 lei şi 10 lei pentru peruci.

Mai poţi găsi costume de împrumutat şi pe costumtematic.ro, pe care le poţi proba în magazinul Basorelief din zona Dristor, piaţa Albina.

Costumele de vrăjitoare costă între 60 şi 100 de lei, dar dacă doreşti să fii o apariţie spectaculoasă poţi împumuta rochia unei regine celtice (120 de lei) sau una gotică, din catifea, cu mâneci şi glugă, la 100 de lei.
 
Foto: Shutterstock

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge