Liam Neeson este „monstrul cel rău” în „Copacul cu Povești”, din 24 februarie 2017

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 12:26
Un nou film fantastic va umple sălile de cinema din România. Este vorba de Aventura „A Monster Calls/ Copacul cu Povești”, care îi are în centrul acțiunii pe actorii Liam Neeson și Lewis MacDougall.

Citește și – Top 10 cele mai scumpe filme din toate timpurile

Care este subiectul filmului „A Monster Calls/ Copacul cu Povești”

Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „Copacul cu povesti” spune povestea dramatică a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă, în fază terminală a mamei sale şi de vizitele nocturne ale unui monstru milenar.

În fiecare seară, Conor (Lewis MacDougall) merge la culcare cu teamă şi speranţa că va avea parte de un somn liniștit în acea noapte. Inevitabil însă, imediat după miezul nopţii, are acelaşi coşmar: din întunericul nopţii, vântul îi aduce la fereastră un monstru înspăimântător (ce deține vocea lui Liam Neeson) . Acesta îi va spune trei poveşti impresionante, după care îi va cere ceva cu adevărat important în schimb.

Cu ajutorul acestui monstru, Conor va descoperi compasiunea, dragostea şi câţiva aliaţi pe care se va putea baza necondiţionat, în ciuda greutăţilor care îl încearcă.

Cine joacă în distribuția filmului „A Monster Calls/ Copacul cu Povești”

În regia lui J. A Bayona, cel care a regizat și „Paradisul spulberat” sau „Orfelinatul”, filmul îi mai are în distribuție pe Felicity Joners, în rolul mamei lui Conor, Toby Kebbell ca tatăl copilului și Sigourney Waver în rolul bunicii.

Scenariul poartă semnătura lui Patrick Ness, iar coloana sonoră este asigurată Fernando Velazquez, cel care a produs coloana sonoră și pentru filmele „Mândrie, Prejudecată și Zombi” și „Crimson Peak”.

Cartea omonimă a primit critici elogioase pentru poveste cât și pentru ilustrațiile impresionante, pe care filmul le-a preluat, astfel că efectele speciale și fantasticul nu vor lipsi din această aventură.

O producție Freeman Entertainment, aventura fantastică „A Monster Calls/ Copacul cu Povești” are premiera în cinematografele din România pe 24 februarie 2017.

Citește și – Keanu Reeves revine în „John Wick 2” din 10 februarie 2017

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!