Fă mişcare cu Laser Tag!

De Cristina Popa, pe

Este noul joc de tip paintball indoor, un fel de Counter-Strike transpus în realitate, cu o arenă-labirint, raze UV şi arme cu laser… cu alte cuvinte, Laser Tag.
Acum, când iarna şi-a intrat în drepturi, te întrebi ce altceva poţi să faci în afară de clasicele activităţi shopping – film – restaurant- club? Iată şi o alternativă. Ce ai zice de o partidă de laser tag?

Fie că îl consideri un fel de paintball indoor (care nu doare), fie că îţi dă impresia unui joc PC de tip Counter-Strike transpus în realitate, noul joc inspirat de filmul „Star Wars” se adresează celor care sunt capabili să îmbine mişcarea cu… strategia.

Un joc de echipă (prieteni, familie – dacă ai copii mai mari de 8 ani – sau colegi de birou), laser tag-ul presupune ca participanţii, împărţiţi în două tabere, să intre într-un labirint de 500-1000 m, obscur, cu raze UV şi fum, amenajat într-un stil futurist, să îşi caute şi să îşi „elimine” adversarii cu ajutorul armelor laser.

Pentru o partidă care durează între 10 şi 20 de minute, la intrarea în labirint vei primi o vestă electronică, o cheie de activare şi o armă de mână care emite o rază infraroşu (similară celei de la telecomandă de televizor) cu ajutorul căreia îţi vei doborî inamicii, ţintind punctele luminoase vizibile pe vestele lor.

Stai liniştită, nu vei ieşi mai devreme din joc, chiar dacă eşti eliminat în primele 2 minute. Ai mai multe vieţi, iar la final, datorită unui program de monitorizare implementat în veste,  vei putea primi un raport complet privind activitatea ta pe câmpul de luptă: câţi adversari ai doborît, de căte ori ai fost nimeirt la rândul tău, cat de bine ai tintit etc.

Încă ceva! Pentru că va trebui sa alergi prin întuneric, îmbracă-te şi încalţă-te cât mai comod şi fii pregătită să traspiri. Un tricou de schimb nu strică. Alege haine în culori închise şi evită să porţi alb dacă nu vrei ca din cauza razelor UV să fii depistat cu uşurinţă de către inamic.

Unde poţi juca laser tag, în Bucureşti:

Laser Megazone

Bulevardul Iuliu Maniu , nr.7 (langa Bingo)
021/316 41 20 0735 561 568
Preţ: 20 RON/persoană (partida de 20 de minute)

LaserMaxx City Mall

Sos. Oltenitei 4A – intre Billa si BCR, subsol
0740 222 809
Preţ: 10 RON/persoană ( o partidă de 15 minute)

LaserMaxx AFI Palace Cotroceni

Intersecţia Bd. Timisoara cu Bd. Vasile Milea (Vasilea Milea nr. 4, etaj 2, zona parcare)
0725 533 588
Preţ: 15 RON/persoană (o partidă de 15 minute)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro